Elena Udrea rupe tăcerea după ce a fost eliberată

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a criticat propunerea făcută de Iohannis pentru şefia SRIfoto: Facebook
Elena Udrea a criticat propunerea făcută de Iohannis pentru şefia SRIfoto: Facebook

Elena Udrea este din nou activă pe contul personal de socializare. Cea mai celebră blondă din politică a comentat pe pagina de Facebook nominalizarea lui Eduard Hellving la şefia SRI.

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, s-a declarat “şocat” de această numire, iar reacţia Elenei Udrea nu a întârziat să apară. Potrivit acesteia, prin prounerea făcută de Iohannis, Dan Voiculescu şi-ar fi numit de fapt propriul om în fruntea serviciului secret.

Elena Udrea a criticat propunerea făcută de Iohannis pentru şefia SRI

Elena Udrea a publicat mesajul la scurt timp după vestea nominalizării lui Hellvig. Ea a ţinut să precizeze că are voie să comenteze pe marginea acestui subiect şi a lansat o împusătură la adresa unor posturi de televiziune. 

„Îl felicit pe Dan Voiculescu - nu credeam că, în puşcărie fiind, va putea să-şi numească propriul om în fruntea principalului serviciu de informaţii din România.

Îl rog pe domnul Ion Cristoiu să facă publice însemnările din jurnalul meu referitoare la Hellvig şi Coldea ca să vedeţi că lucrurile se întâmplă exact aşa cum am spus eu că se vor întâmpla încă din noiembrie.

PS. Ca să nu existe trepidaţii la RomâniaTv şi Antena3, fac precizarea că am voie să comunic pe orice alte teme decât cele legate de cauza penală în care s-a dispus arestul la domiciliu”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea eliberată după o săptămână de arest

Fostul ministru al turismului a fost eliberat după o săptămână petrecută în arestul Poliţiei Capitalei. Elena Udrea a stat cuminte doar câteva zile, iar joi seara a postat pentru prima dată pe Facebok după ce a fost eliberată.

Înalta Curte pentru Casaţie şi Justiţie a înlocuit marţi măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu în cazul deputatului Elena Udrea. Decizia este definitivă.

Elena Udrea nu are voie să vorbească cu Dorin Cocoş, Dinu Pescariu şi cu Ana Maria Topoliceanu sau membri ai familiilor acestora, în mod direct sau indirect, şi nici să divulge sau să redea în presă sau pe reţelele sociale informaţii din cauza penală.

Fostul ministru a fost arestat preventiv, în 11 februarie, pentru trafic de influenţă în dosarul „Microsoft”. Deputatul este acuzat că procurori că ar fi primit 500.000 de euro, în mai multe tranşe, pentru rezolvarea problemelor din justiţie ale companiei Fujitsu Siemens Computers. De asemenea, fostul ministrul al turismului ar fi exercitat presiuni în Guvern pentru înlesnirea contractului Microsoft, favoare pentru care fostul său soţ, Dorin Cocoş ar fi primit 9.000.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net