Elena Udrea s-a „retras” în Costa Rica, unde se află și buna ei amică, Alina Bica

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a "fugit" în Costa Rica, unde se află și Alina BicaFoto: arhivă personală
Elena Udrea a "fugit" în Costa Rica, unde se află și Alina BicaFoto: arhivă personală

După Radu Mazăre, și Elena Udrea se pare că a luat drumul străinătății, mai ales că judecătorii nu i-au impus vreo interdicție în acest sens. Fostul ministru al Turismului s-a dus în Costa Rica, acolo unde s-a refugiat și Alina Bica, buna ei prietenă.

Informația a fost confirmată de RISE Project, care a realizat o investigație jurnalistică amănunțită. Elena Udrea a ajuns în Costa Rica pe 7 februarie și ar fi intrat direct în acest stat cu o cursă aeriană care s-a încheiat în San Juan.

În urmă cu o săptămână, Udrea spunea că se află în Atena pentru a face un tratament, dar în realitate se afla tocmai peste ocean, lipsind de la un termen al procesului în care e acuzată de finanțare ilegală a campaniei electorale din 2009. De asemenea, ea a primit o condamnare de șase ani de închisoare fiind implicată în dosarul Gala Bute.

Totodată, ea a vut și o reacție virulentă pe contul său de Facebook, dându-se practic singură de gol: "Unii nu au avut somn şi, după miezul nopţii, s-au apucat să împrăştie «pe surse» că «Elena Udrea a părăsit tara»!!!!!! Aşa, şi??? Şi ce dacă «am părăsit ţara»??? Ce va agită atât de tare de nu dormiţi noaptea din cauza mea? Sau aţi primit ordin pe unitate să va ridicaţi din scutece şi să va lamentaţi pe net? «Am părăsit tara» de nu ştiu câte ori până acum şi o să o mai «părasesc» oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanţă, mă priveşte fix pe mine. La fel cum şi dacă aş merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aş plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră. Aşa că pe loc repaus până la noile ordine!", scria Udrea pe rețeaua de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net