Elena Udrea a scris o carte despre ultimii doi ani din viaţa ei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Elena Udrea continuă să ne uimească. Este în campanie electorală, iar când nu se întâlnește cu alegătorii, blondina scrie o carte. ”Este aproape gata”, spune deputata.

Elena Udrea se pregăteşte să lanseze o carte în perioada Crăciunului sau cel târziu la începutul anului 2017, scrie news.ro. Din acest volum vom afla despre tot ce i s-a întâmplat în ultimii doi ani. A început să scrie imediat după ce a ieșit din arest, după 72 de zile după gratii.

”Am început s-o scriu după ce am ieşit din arest şi iniţial am vrut să se numească «72 de zile în cătuşe». Ulterior mi-a mai trecut sentimentul acela de supărare pentru ce s-a întâmplat şi cumva a mai scăzut în mine furia aceea pentru ce am văzut acolo şi toate nedreptăţile care se întâmplă. Eu însămi m-am îndreptat mai mult către religie şi către fericire şi am mai schimbat, am reorientat cartea în sensul în care povestesc aceşti doi ani din viaţa mea”, a afirmat Elena Udrea, într-un interviu acordat News.ro.

Cartea este aproape gata, a precizat Udrea, însă nu a reuşit - aşa cum îşi dorea - să o lanseze la târgul de carte din această perioadă.

”Aveam speranţa că am fi putut s-o tipărim şi săptămâna viitoare s-o lansăm. M-ar fi ajutat foarte mult şi în campanie pentru că le spun acolo lucruri, momente din anii aceştia care, cumva, celor care sunt interesaţi cum sunt eu, ce e adevărat din ce se spune despre mine, poate că pe mulţi i-ar fi lămurit. Din păcate, n-o să fie gata. O să fie probabil până la Crăciun, sau dacă nu, anul viitor, ca să fiu sigură şi că iese exact ce trebuie”, a spus Udrea.

Un alt proiect al Elenei Udrea care este în stadiul de finalizare este ”Institutul Fericirii” pentru care ea susţine că a cooptat deja persoane cunoscute care să i se alăture, însă în această perioadă, din cauza campaniei electorale, nu mai are timp să se ocupe de el.

Udrea şi-a făcut deja programul, astfel încât va putea să vină şi la serviciu,  în Parlament, în cazul în care va câştiga un mandat ca independent  la Camera Deputaţilor, dar şi să nu piardă cursurile de la master.

”La şcoală am joi şi vineri, iar parte din cursuri se fac online şi chiar şi acum se fac online. Intrăm în legătură cu colegi de grupă, cu profesori şi parte din cursuri le putem face şi online. Eu mă bucur. Pentru mine a fost, după 20 de ani să reintri în atmosfera aia chiar de studenţie, a fost interesant şi emoţionant”, a mai spus Elena Udrea, citată de news.ro.

Un alt proiect pe care Udrea vrea să-l vadă cu orice preţ realizat este ”Institutul Fericirii”, pentru că este convinsă că ea este capabilă să facă oamenii să fie fericiţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net