Elena Udrea se pregătește de botezul fiicei sale. Ce însemnătate are ziua aleasă

Ultima actualizare:

    Elena Udrea și Adrian Alexandrov au hotărât ziua în care își vor boteza fiica
Elena Udrea și Adrian Alexandrov au hotărât ziua în care își vor boteza fiica

După ce a stat în Costa Rica mai mult de un an și câteva luni, Elena Udrea s-a întors în România alături de fiica ei, Eva Maria. Deși a fost criticată dur de români pentru deciziile și acțiunile sale din trecut, iată că Elena Udrea se gândește acum numai la familie și la binele ei. Astfel că, ea și iubitul ei, Adrian Alexandrov se pregătesc intens de botezul fetiței lor.

O surpriză foarte mare este ziua în care ea s-a hotărât să organizeze acest eveniment. Elena Udrea și Adrian Alexandrov au decis împreună că ziua cea mai potrivită în care ar putea să-și boteze fiica este chiar de ziua Evei Maria, pe 20 septembrie, la un an de când a venit pe lume. Cei doi părinți vor respecta și tradiția de «rupere a turtei» în cadrul aceleiași zile, semn că cei doi vor să-și crească fiica în cel mai frumos mod posibil. 

Potrivit evz.ro, Elena Udrea este foarte fericită că poate să-și creștineze fiica în țară, lucru pe care ea și l-a dorit încă de când a născut. 

Deocamdată nu se cunoaște identitatea celor doi nași, dar nici locația unde se va petrece botezul, Elena Udrea și Adrian Alexandrov țin mult la discreție în această privință. 

Elena Udrea s-a întors în România: «Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica»

Elena Udrea (45 de ani), mama ei, Maria Veliceasa, și micuța Eva Maria au călătorit la clasa economic şi au aterizat pe aeroportul din Frankfurt fără a se cunoaşte însă destinaţia finală până ce a publicat un mesaj pe Facebook prin care a făcut anunțul lămuritor. Deși decizia de a întoarce în România fusese luată în luna decembrie, din diverse motive, ea a fost nevoită să se întoarcă abia astăzi.

„Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și, închiderea procedurii de extrădare. Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate. Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi. Referitor la procesele pe care înca le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu. Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presa care încearcă să afle adevărul despre prezența mea Acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul. Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere! Doamne, ajută!

P.S. Am intrat în țară prin vama Giurgiu, la ora șase în această dimineață. Am ales o variantă mai rapida decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio alta speculație nu își are rostul”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea a fost arestată, în Costa Rica, pe 4 octombrie 2018

Din 4 octombrie până pe 24 decembrie 2018, Elena Udrea, fost ministru al Turismului, şi Alina Bica, fost procuror-şef al DIICOT, au trăit un calvar într-un penitenciar din Costa Rica. În Ajunul Crăciunului, au fost eliberate după ce Instanţa Supremă a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului pe tema completurilor de cinci judecători formate nelegal.

Elena Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute la 6 ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Alina Bica are de ispăşit 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului şi trafic de influenţă, într-un alt dosar. „Despărţirea de Eva a fost foarte greu de suportat. Am lăsat-o la 13 zile şi am găsit-o mult mai mare. Dumnezeu a făcut o minune. Eu şi Alina Bica am fost ţintele unui abuz în România”, a declarat Elena Udrea.

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar. La sfârşitul anului trecut, el şi-a extins afacerile şi a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o unei reţele de renume internaţional. În anul 2018, a tranzacţionat proprietăţi de aproximativ 4 milioane de euro. Atunci când a fost întrebat care este reţeta succesului său, iubitul Elenei Udrea a răspuns simplu: ”Cu multă muncă şi răbdare, totul este posibil”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net