Elena Udrea se va confrunta cu denunțătorii

Ultima actualizare:

    Elena Udrea este în arest din 25 februarie, în dosarul "Gala Bute"
Elena Udrea este în arest din 25 februarie, în dosarul "Gala Bute"

Elena Udrea va fi confruntată joi cu denunţătorii săi din "Gala Bute". Procurorii DNA au aprobat solicitarea fostului ministru al Turismului, iar joi Elena Udrea se va confrunta cu oamenii care iniţial i-au fost alături, iar apoi au turnat-o. Blonda a confirmat pe Facebook că va fi confruntată cu denunţătorii.

“După două săptămâni şi jumătate de la momentul solicitărilor, astăzi vor avea, în sfârşit loc, confruntările între Elena Udrea şi denunţătorii săi în dosarul „Gala Bute”. Ca şi constatare: acest demers al anchetatorilor a fost dispus abia după ce avocaţii au invocat în spaţiul public întârzierea punerii în aplicare a cererilor fostului ministru al Dezvoltării şi după textul publicat în urmă cu câteva zile în care se spunea că „ancheta se derulează în ritm de melc".Elena Udrea şi avocaţii sunt încrezători că aceste confruntări vor dovedi caracterul mincinos al susţinerilor denunţătorilor şi vor permite evidenţierea adevărului în această speţă”, a scris reprezentanta Elenei Udrea pe Facebook. 

Fostul ministru a cerut în repetate rânduri să fie confruntată cu cei care au denunţat-o. Apărătorii săi susţin că nu există probe, iar eventualele confruntări cu cei care i-au fost subalterni ar putea clarifica situaţia.

Cercetată pentru trei infracţiuni

Elena Udrea se află în arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul "Gala Bute", în urma deciziei Înaltei Curţi de Casație și Justiție. Fosta şefă PMP este cercetată pentru săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net