Elena Udrea, sexy pe prima pagină a unui ziar din Costa Rica!

Ultima actualizare:

    Reporterul Click! a găsit-o pe Elena Udrea pe prima pagină a ziarului Extra foto: Click!
Reporterul Click! a găsit-o pe Elena Udrea pe prima pagină a ziarului Extra foto: Click!

Elena Udrea nu face furori doar pe plajă şi la localurile din Costa Rica, ci mai nou a ajuns pe prima pagină a ziarelor din această ţară! Diario Extra a publicat un articol intitulat "Românii fugari aleg Costă Rică drept refugiu", referindu-se la celebra blondă, despre care afirmă că este "o femeie foarte controversată în țară ei". Ziariştii notează că Udrea este fost ministru, fiind acuzată de corupție.

Articolul, care citează și presă din România, o menționează și pe Alina Bica, prietena cu care Elena Udrea făcea în trecut cumpărături de lux în străinătate şi care se află şi ea în aceeaşi ţară.

"Costa Rica și Madagascar sunt separate de mii de kilometri și de multe ore de zbor cu avionul, însă au o particularitate care atrage românii care încearcă să fugă de justiția din țară lor: niciuna nu are tratat de extrădare cu România", scrie autorul articolului din publicația Extra din Costa Rica, precizând că tocmai de aceea destinația a decevenit una de aur pentru politicienii din "statul balcanic" și că cel mai recent caz este al Elenei Udrea, fost ministru al Turismului, despre care afirmă că a fost acuzată de trafic de influență și că a cerut azil politic.Articolul, care preia informații din presă din România referitoare la acuzațiile aduse lui Udrea și la extradarea acesteia, o menționează și pe fosta șefa DIICOT Alina Bica, o apropiată de altfel a Elenei Udrea. Cele două au fost văzute împreună la restaurant în Costa Rica, dar şi la magazine. Articolul de pe prima pagină este ilustrat cu două fotografii ale lui Udrea, una dintr-un pictorial sexy, iar cea de-a doua o înfăţişează pe blonda celebră în costum de baie. În dreptul imaginilor apare următoarea explicaţie foto: "Elena Udrea este o femeie foarte controversată în țară ei". 


    Elena Udrea, pe prima pagină a unui ziar din Costa Rica foto: Tatiana Solomon, Click!
Elena Udrea, pe prima pagină a unui ziar din Costa Rica foto: Tatiana Solomon, Click!
image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net