Elena Udrea şi iubitul tinerel şi-au sărbătorit logodna la mare

Ultima actualizare:

    Elena Udrea şi Adrian Alexandrov  s-au plimbat ţinându-se de mână  pe o plajă din MamaiaFoto: Blitz
Elena Udrea şi Adrian Alexandrov s-au plimbat ţinându-se de mână pe o plajă din MamaiaFoto: Blitz

Mai înfloritoare ca oricând! Elena Udrea radiază la braţul iubitului Adrian Alexandrov, mai tânăr decât ea cu 12 ani. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi amorezi la malul mării, unde şi-au sărbătorit logodna. Blondina a fost cerută de nevastă după fix un an de relaţie.

Dragoste mare la malul mării! Protagonişti: Elena Udrea (43 de ani) şi Adrian Alexandrov (31 de ani). Chiar dacă are probleme serioase cu legea şi ajunge la poliţie mai des ca la coafor, Elena Udrea pare să-şi fi găsit liniştea în braţele tinerelului Adrian Alexandrov. 


    Alexandrov  a îmbrăţişat-o  drăgăstos pe blondinăFoto: Blitz
Alexandrov a îmbrăţişat-o drăgăstos pe blondinăFoto: Blitz

Cea mai celebră blondă din politica românească a ţinut povestea de dragoste cu fostul manechin departe de ochii curioşilor vreme îndelungată, însă acum cei doi nu se mai ascund. Alexandrov i-a oferit inelul fostului ministru al turismului chiar în ziua în care au împlinit un an de relaţie. ”Da, m-am logodit cu Elena”, declara în exclusivitate săptămâna trecută, pentru Click!, fostul manechin, actualmente broker imobiliar în zona de nord a Capitalei.


    Udrea a atras  toate privirile  cu ţinuta ei sexyFoto: Blitz
Udrea a atras toate privirile cu ţinuta ei sexyFoto: Blitz

Şi cum problemele cu legea nu-i permit blondinei un răsfăţ peste mări şi ţări, Alexandrov a dus-o pe litoralul românesc. Fotoreporterii Click! i-au surprins la o plimbare romantică pe o plajă din Mamaia. Udrea, extrem de sexy, într-o rochiţă de o palmă cu spatele decupat, a atras toate privirile în jur.


    Cei doi s-au logodit  săptămâna trecutăFoto: Blitz
Cei doi s-au logodit săptămâna trecutăFoto: Blitz

Mândru şi cu bicepşii lucraţi la vedere, Alexandrov nu i-a dat drumul la mână o secundă şi a îmbrăţişat-o drăgăstos în timpul plimbării. Istoviţi de caniculă, îndrăgostiţii s-au oprit la o terasă din zonă şi s-au răcorit cu bere rece. La cum decurg lucrurile, cei doi se îndreaptă cu paşi repezi spre altar, aşa că nu ne mai rămâne decât să aşteptăm s-o vedem mireasă pe Udrea. De data asta, poate una în alb. Blonda a mai fost căsătorită cu afaceristul Dorin Cocoş, de care a divorţat în 2013, după zece ani de căsnicie. Cocoş a dus-o în 2003, doar la ofiţerul stării civile în New York, iar Udrea a purtat atunci o rochie sexy, de culoare roz. 


    Indrăgostiţii  s-au răcorit la  terasă cu bereFoto: Blitz
Indrăgostiţii s-au răcorit la terasă cu bereFoto: Blitz

Click! v-a prezentat pe larg săptămâna trecută povestea de dragoste dintre Udrea şi Alexandrov. Chiar dacă viaţa amoroasă îi merge de minune, viitorul Elenei Udrea este încă sub semnul întrebării. Fostul ministru al turismului a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru trei fapte de abuz în serviciu şi alte trei de luare de mită în „dosarul gala Bute”. Udrea a contestat decizia magistraţilor şi aşteaptă încă o decizie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net