Elena Udrea şi-a serbat ziua cu şampanie pe pârtie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Elena Udrea a împlinit ieri 38 de ani şi a preferat să-şi sărbătorească ziua de naştere pe pârtie.

„Vine o vreme de la care ziua de naştere nu mai este o aşa mare sărbătoare, aşa că am căutat ceva pentru a-mi face ziua mai frumoasă şi cred că acest eveniment este perfect şi nu puteam să-l ratez", a precizat ministrul, la inaugurarea domeniului schiabil din Poiana Braşov.

De această dată, tradiţionala panglică inaugurală a lipsit din recuzită făcând parte doar o sticlă de şampanie. Elena Udrea a decis să păstreze dopul sticlei în amintirea evenimentului de astăzi.

După ce a „survolat" noile pârtii, Udrea a mărturisit că vrea să înveţe să schieze: „Domnul George Copos mi-a spus că în două săptămâni, dacă exersez câte două ore pe zi, învăţ să schiez. Acum, rămâne să văd când îmi fac timp liber două săptămâni, dar după ce am văzut ce s-a făcut în Poiană, precum şi părerile unor schiori avizaţi, am toate motivele să mă apuc de acest sport".

Mare gospodină

Elena Udrea şi-a arătat şi veleităţile de gospodină, menţionând faptul că nu mai are timp să gătească, dar că îi face plăcere când are ocazia să petreacă mai mult timp în bucătarie.

simeon stalpnicul png

Împreună cu Roxana Ciuhulescu, ministrul a gătit sarmale şi a împodobit bradul.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net