Elena Udrea trebuia să plătească până azi 1,1 milioane euro

Ultima actualizare:

    Elena Udrea pretinde că acum trăiește din leafa de la ParlamentFOTO: adevarul.ro
Elena Udrea pretinde că acum trăiește din leafa de la ParlamentFOTO: adevarul.ro

Are toate bunurile și conturile sub sechestru și se plânge că trebuie să trăiască din leafa de deputat. Totuși, Elena Udrea trebuie să aducă astăzi, 11 noiembrie, dovada că a plătit cauțiunea inpusă de magistrați, de 5 milioane de lei.

Elena Udrea are tot mai multe belele. I se deschid dosare pe bandă rulantă, iar  procurorii anticorupție cer să o bage din nou după gratii. Astăzi, 11 noiembrie, expiră termenul de cinci zile până când putea să plătească o cauțiune de 5 milioane lei, adică 1,1 milioane euro.

Procurorii DNA o așteaptă cu dovada plății, altfel cere schimbarea controlului judiciar pe cauţiune, cu altă măsură cum ar fi arestul la domiciliu sau după gratii.

Astăzi, este termen în dosarul ”Gala Bute”, la Înalta Curte de Casație și Justiție, în care fostul ministru Elena Udrea este judecată pentru luare de mită și abuz în serviciu.

Între timp, au apărut noi informații din acest dosar, scrie romaniatv.net. Informațiile provin din poșta electronică a lui Tudor Breazu, consilierul Elenei Udrea. Acesta scria, în numele ministrului Elena Udrea, unor redacții de ziare și televiziune ce știri trebuia să fie scrise.

Elena Udrea este acuzată de luare de mită în formă continuată, trafic de influență în formă continuată, instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operațiuni financiare incompatibile cu funcția ori încheierea de tranzacții financiare utilizand informațiile în virtutea funcției, spălare de bani în formă continuată, fals în declarații de avere în forma continuată (din perioada 2009 - 2012).

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net