Elev bătut de profesor

Ultima actualizare:
image

Este anchetă la şcoala "Matei Basarab" din municipiul Târgovişte, după ce profesorul de matematică, George Paşol, este acuzat că a pălmuit un copil de clasa a şaptea pe motiv că folosea telefonul în timpul orei.

Familia a depus o plângere la nivelul unităţii şcolare şi va merge şi la Poliţie. Cadrul didactic se află în ultimul an de carieră, după care va ieşi la pensie.

Incidentul a avut loc în timpul orei de matematică. Familia băiatului spune că profesorul i-a confiscat telefonul mobil acestuia fără să îi dea vreo explicaţie. La finalul orei, copilul a cerut telefonul înapoi, iar cadrul didactic a reacţionat violent.

Reacţia violentă a profesorului i-a lăsat fără cuvinte pe copiii din clasă.

După ce a confiscat telefonul, profesorul l-a dus la superiori, iar ulterior dispozitivul a ajuns la dirigintele clasei, care l-a înapoiat elevului. Profesorul acuzat, George Paşol, îşi recunoaşte fapta

Profesorul susţine, însă, că a fost provocat de copil.

Cazul este anchetat şi de Inspectoratul Şcolar.

Cadrul didactic a împlinit deja vârsta de pensionare şi este în ultimul an de prelungire, la catedră. Singura pedeapsă ar putea veni de la organele legii. Familia a anunţat că va depune plângere la Poliţie pentru cele întâmplate.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net