Un cadru didactic din Suceava, preşedinte al Asociaţiei Euroactiv, un ONG cu profil social, este acuzat că i-a trimis mai multe mesaje unui elev minor, în vârstă de 17 ani, în care îl ameninţa şi îl jignea pe acesta într-un mod josnic.


Profesorul de geografie, pe numele său Mihai Greciuc, a fost pus sub acuzare, după ce a trimis mai multe sms-uri de ameninţare unui adolescent de 17 ani, scrie Adevărul.ro.

Tot scandalul ar fi luat amploare de la organizarea unui concurs de Miss&Mister al cărui promotor a fost cadrul didactic.

“Am intrat în comitetul de organizare al Balului Bobocilor din Bucovina, organizat de Euroactiv. Directorul acestei fundaţii sau asociaţii, care se ocupă de organizarea acestui bal, este domnul Mihai Greciuc, poreclit Mishel. Am vorbit cu Mishel să am un moment de magie, dar pentru că, având nevoie de recuzită, i-am cerut o sumă de bani, el a spus că nu poate să mă plătească şi m-a dat afară din organizare. M-a scos şi de pe un grup de pe Facebook, unde eram mai mulţi. Am făcut un grup nou, cu câţiva boboci. Un grup nou, în care erau mai mulţi elevi implicaţi în organizarea acestui bal, care îmi povesteau ce probleme întâmpină. Eu i-am îndrumat să îi transmită profesorului Mishel ceea ce se întâmplă”, a povestit Alex F., elev în clasa a XI-a la Colegiul de Arte din municipiul Suceava.

A doua zi, a început schimbul de mesaje dintre cadrul didactic şi elevul minor. „Da wa ratatule te avertizez ca ai vrut scandal si vei avea”; „Deja a inceput si am dat poza ta nespalata la satra sa te tortureze”; „...gura mati de lakios nespalat ce esti wa...ai vrut scandal asta vei avea”. i-ar fi transmis profesorul elevului.

Citeşte restul mesajelor jignitoare ale profesorului la adresa elevului, pe Adevărul.ro

Loading...