Elev premiant s-a spânzurat înainte de Bac 2019. A fost batjocorit de colegi

Ultima actualizare:

    George Costache, un tânăr de 18 ani, din Petrila, a fost găsit spânzurat chiar cu o zi înainte să dea prima probă scrisă de la Bacalaureat 2019FOTO: adevarul.ro
George Costache, un tânăr de 18 ani, din Petrila, a fost găsit spânzurat chiar cu o zi înainte să dea prima probă scrisă de la Bacalaureat 2019FOTO: adevarul.ro

Ce durere pentru părinții și prietenii săi! George Costache, un tânăr de 18 ani, din Petrila, a fost găsit spânzurat chiar cu o zi înainte să dea prima probă scrisă de la Bacalaureat 2019. Terminase liceul cu o medie generală peste 9,00. A fost batjocorit de colegi, spune una dintre eleve.

George Costache, un tânăr de 18 ani, din Petrila, a fost găsit mort la marginea oraşului. Adolescentul s-a spânzurat de creanga unui copac cu o seară înainte de a susţine prima probă la examenul de Bacalaureat, scrie adevarul.ro.

Cei care l-au găsit au putut observa că purta un tricou cu mesajul „The Walking Dead” (Mortul Umblător), iar unii dintre foştii prieteni ai săi au susţinut că tânărul, provenit dintr-o familie modestă, era adesea umilit de alţi adolescenţi şi chiar fusese poreclit „Zombie”.

Una dintre colegele lui a scris motivul pentru care George Costache și-a luat viața la 18 ani.

„Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura: ţi-au zis Zombi. Aşa că ai decis sa pui capăt, agăţându-te şi lăsând în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit. Nici nu pot să îmi imaginez ce ai simţit şi îmi pare aşa rău că în ultimul timp n-am mai fost aşa apropiaţi. Ştiu că n-o să vezi niciodată asta, dar e cel mai mic lucru pe care pot să-l fac pentru tine. Să-i încurajez pe alţii să fie buni cu cei din jur, ca alt suflet să nu simtă ce ai simţit tu. De aceea vreau să vă rog şi să vă încurajez să fiţi buni şi plini de compasiune şi de dragoste faţă de cei din jurul vostru, pentru ca niciodată nu ştiţi prin ce trec şi ce simt ei. Nu merită să faci un om sa sufere, să-l răneşti. Pentru că oamenii sunt printre cele mai frumoase lucruri din lumea aceasta. Şi nici un suflet nu merită să sufere atât de mult încât să îşi dorească să îşi ia viaţa”, a fost mesajul unei foste prietene a adolescentului, publicat pe pagina de socializare, potrivit ziarului local Gazeta de dimineaţă.

George Costache era absolvent al Grupului Şcolar „Constantin Brâncuşi” din Petrila şi se număra printre elevii cu rezultate bune la învăţătură, având o medie generală peste 9.

Citește și

O mamă din Vaslui s-a sinucis după ce a aflat că fiul ei s-a spânzurat

Depresia - cât de periculoasă e şi cum se tratează

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net