Eleva de 14 ani, dispărută de o săptămână, a fost găsită abandonată pe o bancă

Ultima actualizare:

    Rebeca Sara Cocora spune că a vrut să viziteze Capitala
Rebeca Sara Cocora spune că a vrut să viziteze Capitala

Rebeca Sara Cocora, o fată de 14 ani dispărută în urmă cu o săptămână, a fost găsită. Anunţul a fost făcut de fratele fetei. Adolescenta era flămândă, dar în stare bună, dar până acum nu a oferit o explicație coerentă despre plecarea ei, unde a fost și unde adormit în ultimele zile.

Atenție, părinți! Adolescența este o vârstă foarte periculoasă, spun specialiștii. Abia ieșiți din copilărie, mulți copii de 13 -15 ani vor să fie rebeli.

Rebeca Sara Cocora, de 14 ani, elevă în Timișoara, a dispărut de acasă joia trecută (12 aprilie). Familia a cerut ajutorul autorităților, dar și a prietenilor de pe Internet. Fata a fost căutată cu câini de urmă, dar nu a fost găsită.


    Familia a cerut ajutor autorităților și prietenilor de pe Internet
Familia a cerut ajutor autorităților și prietenilor de pe Internet

Astăzi (18 aprilie), Flavius Cocora, fratele fetei, a anunțat că sora lui a fost găsită abandonată pe o bancă.

Roxana Cocora, sora fetei dispărute, a declarat pentru ”Adevărul” că motivele pentru care Rebeca a plecat de acasă sunt încă neclare, fata spunând familiei că în seara dinaintea dispariţiei ”i-a venit să plece de acasă”.

Fata le-a mai spus părinţilor că a fost în Bucureşti, asupra sa fiind găsit şi biletul de tren, cumpărat cu bani luaţi din portofelul surorii sale. Roxana Cocora a spus că nu îşi dă seama dacă i-au dispărut sau nu bani, dar a declarat că nici familia nu crede în varianta potrivit căreia fata a plecat de acasă de una singură.

Roxana Cocora a declarat că în momentul în care a fost găsită, sora sa era schimbată de hainele cu care a plecat de acasă şi era curată, spunând că telefonul l-a spart şi l-a aruncat.

”Nu arăta ca şi cum ar fi stat şapte zile pe străzi. Şi-a cerut iertare, spunând că nu a ştiut că e atât de greu să fii singură”, a mai declarat sora fetei, pentru ziarul ”Adevărul”.

Surse din Poliţie au declarat pentru „Adevărul” că Sara Rebeca Cocora a fost văzută pe strada Făgetului din Lugoj, în noaptea de marţi spre miercuri, de nişte oameni care au sunat la 112. Potrivit aceloraşi surse, fata era într-o stare de sănătate bună, dar era înfometată.

Sursele „Adevărul” au mai spus că în momentul în care a fost găsită, adolescenta încerca să se ferească pentru a nu fi recunoscută. „Ştia că e căutată. Cred că era supărată pe părinţi”, a declarat o sursă din Poliţie. Potrivit aceleiaşi surse, fata nu a fost foarte coerentă, declarând că a plecat de acasă cu trenul, la Bucureşti, pentru a vizita oraşul, iar când i s-au terminat banii s-a întors la Lugoj pentru a fi mai aproape de casă. „Dacă a fost până în Bucureşti, nu cred în totalitate varianta potrivit căreia a plecat singură de acasă. Nu a fost victima vreunei infracţiuni”, au mai declarat sursele „Adevărul”. 

Flavius Cocora nu a putut oferi momentan mai multe declaraţii, susţinând că fata este teafără şi a fost luată acasă de părinţii ei.

Rebeca Sara Cocora a fost în vacanţa de Paşte împreună cu familia, la sat, în Caraş-Severin. Miercuri, 11aprilie, fata a plecat din Caraş-Severin la Timişoara, împreună cu nişte cunoştinţe, pentru a merge la şcoală, fiind prima zi de cursuri după vacanţă. Cunoştinţele familiei Cocora au lăsat-o pe Rebeca Sara într-o staţie de autobuz, de unde fata trebuia să meargă acasă, iar apoi la şcoală. Fata a ajuns acasă, unde şi-a schimbat pantofii, şi-a luat geanta de şcoală, dar fără caiete şi cărţi în ea. Ce se mai ştie este că fata a luat cu ea telefonul, încărcătorul şi buletinul şi că în ziua respectivă nu a ajuns la şcoală. Din acel moment, despre fată nu s-a mai ştiut nimic, telefonul ei fiind închis.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net