Elevă de 8 ani desfigurată la o şcoală privată din Capitală

Ultima actualizare:

    Tatăl a arătat fotografii cu fiica lui, după operaţie (Foto: captură video Pro TV)
Tatăl a arătat fotografii cu fiica lui, după operaţie (Foto: captură video Pro TV)

O elevă de 8 ani a fost desfigurată în timp ce se afla la ore, la o şcoală privată din Capitală. Părinţii acuză conducerea unităţii de învăţământ că nu au fost anunţaţi şi că fata nu a primit imediat îngrijirile medicale corespunzătoare.

Fetiţa a ajuns acasă cu nasul rupt şi hainele pline de sânge. Tatăl, român de origine arabă, este convins că fetiţa lui a fost bătută, dar şcoala vrea sa ascundă incidentul, aşa ca va depune o plângere la Poliţie, informează Ştirile ProTV.„Am văzut că fetiţa are sânge pe cămaşă şi tot... A spus că a lovit-o cineva la şcoală. Nu ştie cine. Nimeni nu m-a sunat pe mine. N-au sunat la salvare”, a declarat Raouf Adanan (foto dreapta), tatăl fetiţei. .Tatăl povesteşte că fiica lui a ajuns acasă cu faţa tumefiată şi cu dureri îngrozitoare la nas. Părinţii au dus copila imediat la urgenţă. Fetiţa a ajuns pe masa de operaţie.

simeon stalpnicul png

Medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” au constatat ca eleva are arcada spartă şi septul fracturat în trei locuri. Nu se ştie cât va dura recuperarea şi dacă vor rămâne semne.

simeon stalpnicul png

Conducerea şcolii susţine că fata s-a lovit frontal cu un alt elev de la clasa a-II-a.„Fata s-a lovit frontal cu un alt elev de clasa a II-a. S-a constatat un uşor semn la nas după ciocnire şi sub nicio formă nu a curs sânge din nas şi nici nu a fost un caz de urgenţă medicală. Nu a fost lovită de altcineva şi suntem deschişi la orice anchetă a autorităţilor române în acest caz”, a declarat Fariz Allaqtta, directorul „Jerusalem School of Bucharest”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net