Elevă dispărută în Bucureşti! Tatăl ei crede că fata a fost sechestrată

Ultima actualizare:

    Iulia Ionescu, eleva de 15 ani dispărută miercuri în Bucureşti
Iulia Ionescu, eleva de 15 ani dispărută miercuri în Bucureşti

Tatăl elevei în vârstă de 15 ani, de la Colegiul „Sf. Sava" din Capitală", care a dispărut miercuri, este de părere că fiica lui a fost ademenită în nişte cercuri „extremiste". Bărbatul se bazează pe faptul că, în urmă cu câteva zile, fiica lui, Iulia, i-a trimis un mesaj duhovnicului ei în care îi spunea că vine Apocalipsa şi că ar trebui să se roage.

Daniel Ionescu, tatăl Iuliei, a declarat, pentru adevărul.ro, că toată această situaţie este un coşmar din care ar vrea să se trezească cât mai repede.

Bărbatul spune că se teme pentru fiica sa şi speră să o revadă sănătoasă, deoarece crede că în acest moment este sechestrată.

„Singura pistă pe care o avem acum conduce spre faptul că este sechestrată. Nu avea un prieten cu care să plece de acasă. Aş fi fost fericit să fie aşa, pentru că dragostea trece", a declarat Daniel Ionescu.

Tatăl Iuliei spune că este foarte îngrijorat din cauza site-urilor pe care le frecventa fiica lui şi crede că aceasta ar fi căzut pradă unor persoane care interpretau credinţa într-un mod extrem: „În utlima vreme începuse să intre pe fel de fel de site-uri. Ea era puţin religioasă, se ducea la biserică cu bunica ei de mână, dar pe aceste site-uri se vorbea despre Apocalipsă, sfârşitul lumii, despre rugăciuni".

Un alt motiv care îl duce cu gândul la faptul că fiica sa a fost ademenită în „cercuri ciudate de oameni" este un mesaj pe care Iulia i l-a trimis duhovnicului său înainte cu câteva zile să dispară: „Duhovnicul este audiat. Ştim că Iulia i-a trimis un mesaj în care îi spunea că vine Apocalipsa şi că ar trebui să se roage. Suntem devastaţi, nu înţelegem cum a fost ademenită".

Tânără a fost dată dispărută, miercuri, după ce nu a mai ajuns la şcoală. Tatăl fetei spune că aceasta a dispărut în jurul orei 12.00, în timp ce se deplasa către Colegiul Naţional „Sf. Sava" din Capitală, acolo unde învaţă.

Mama ei a lăsat-o la staţia de metrou Eroilor, iar de acolo trebuia să mai ia un autobuz câteva staţii. Convenţia era să îi trimită mamei sale un mesaj sau să o sune când ajunge şa şcoală. Nu a mai sunat, iar mama sa s-a dus la şcoală să vadă ce s-a întâmplat. Aşa a aflat că lipseşte, apoi m-a sunat şi pe mine", a mai adăugat Daniel Ionescu.

Cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112 sau să ia legătura cu Secţia 19 Poliţie din Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net