Eleva de 18 ani din Vaslui violată de şapte tineri a povestit coşmarul prin care a trecut în noiembrie 2014. Ea a fost acostată de unul dintre ei, dusă pe un câmp şi obligată să le satisfacă toate poftele sexuale.


Fata originară din Muntenii de Sus, un sat afflat la cinci kilometri de Vaslui, făcea naveta la un liceu din oraş. Învăţa după-amiaza şi mergea acasă cu autobuzul de 18.30. În data de 10 noiembrie 2014 a terminat cursurile mai devreme cu o oră şi a mers în parc, să stea pe o bancă, până vine autobuzul.

Aici a fost acostată de Silviu Burada (21 de ani), pe care îl cunoştea şi care s-a oferit s-o ducă acasă cu maşina. Cu el mai era Paul Burlacu (28 de ani). Fata a acceptat, fără să bănuiască ce va urma. A fost dusă pe un câmp, unde au fost chemaţi încă cinci tineri: Silviu Avadanei (22 de ani), Petrică Bolboceanu (23 de ani), Ioan Surleac (20 de ani), Alin Dumitru Rotaru ( 18 ani) şi Ionuţ Bogdan Boicu (21 de ani).

Aici Silviu Burada a dezbrăcat-o şi a obligat-o să facă sex cu toţi. „Am început să plâng, iar el a început să ţipe la mine. L-am rugat să mă ducă acasă, însă a spus că nu voi pleca de acolo până nu voi întreţine relaţii sexuale cu toţi”, a mărturisit eleva de 18 ani, potrivit adevarul.ro.

Ea a declarat anchetatorilor că Silviu Avadanei a fost al doilea agressor: “Avadanei Silviu m-a trântit în genunchi şi m-a obligat să-i facă sex oral. Apoi, cu forţa, am întreţinut relaţii sexuale normale şi anale, până mi-am pierdut cunoştinţa”.

În timpul violului, fata a leşinat de două ori, iar derbedeii au crezut c-o trezesc dacă toarnă alcool peste ea. În tot acest timp, părinţii fetei au sunat-o de 60 de ori, speriaţi că fiica lor nu a ajuns acasă.

Citiţi articolul integral pe adevarul.ro.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: