Eleva violată de șapte țărani din Vaslui, părăsită în prag de nuntă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La doar trei ani după o dramă care a adus-o în atenția publică, Raluca trece din nou prin momente grele. Bărbatul care a cerut-o de soție, un coleg de liceu care jurase că o iubește, a părăsit-o.

Cei şapte violatori din Vaslui care au scandalizat opinia publică în 2015 se numără printre beneficiarii recursului comensatoriu, trei dintre ei pregătindu-se de liberarea condiţionată. Cei şapte tineri au fost condamnaţi în 2015 la pedepse cuprinse între 6 şi 10 ani de închisoare. Victima lor, Raluca, a încercat să-și revină din șoc și să-și refacă viața alături de un bărbat care i-a jurat dragoste și chiar a cerut-o de soție. Doar că tânăra nu a avut prea mult noroc și a fost părăsită chiar în prag de nuntă, spun apropiații acesteia. 

Toţi cei şapte tineri care au fost acuzați de viol sunt în prezent încarceraţi în Penitenciarul Vaslui, executându-şi pedepsele în regim semideschis. Primii trei care urmează a înainta cererile de liberare condiţionată sunt cei trei tineri care şi-au recunoscut faptele, fiind condamnaţi în baza acordurilor de recunoaştere. Surse din cadrul Penitenciarului Vaslui au precizat, pentru „Adevărul“, că Ioan Surleac, inculpatul care a primit pedeapsa cea mai mică (de şase ani de închisoare), va fi propus pentru eliberarea condiţionată în luna februarie, în timp ce Alin Rotaru şi Bogdan Boicu (condamnaţi la 6 ani şi 4 luni, respectiv 6 ani şi 6 luni) vor fi propuşi pentru eliberare condiţionată după jumătatea anului în curs, anunță adevarul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net