Elevii acuzaţi că au agresat sexual un copil, arest la domiciliu

Ultima actualizare:

    Doi elevi sunt acuzaţi că au agresat sexual, într-un internat din Timişoara, un coleg de cameră de 13 ani
Doi elevi sunt acuzaţi că au agresat sexual, într-un internat din Timişoara, un coleg de cameră de 13 ani

Cei doi elevi care au băgat o coadă de mătură, un tub de spray și un dop de sticlă în anusul unui coleg vor dormi în patul lor de acasă. Tribunalul Timiș a decis miercuri, 25 noiembrie, să îi plaseze în arest la domiciliu.

Cei doi adolescenţi acuzaţi că au agresat sexual, într-un internat al Liceului Sportiv din Timişoara, un coleg de cameră de 13 ani, au fost plasaţi în arest la domiciliu, în urma unei decizii a magistraților, scrie Mediafax.

Cei doi elevi, de 17 și 18 ani, de la Liceul Sportiv din Timișoara, sunt acuzați că au agresat sexual un coleg de 13 ani.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, faptele sunt greu de imaginat. ”La data de 19 noiembrie 2015, în jurul orei 22.00, în internatul unei şcoli din Timişoara, prin folosirea unei mături, a unei sticle de plastic şi a unui tub de spray, inculpatul C.A.L. (în vârstă de 17 ani) ar fi încercat să agreseze sexual un coleg de cameră în vârstă de 13 ani, după ce inculpatul Cortuşan Bogdan-Vasile (în vârstă de 18 ani) l-ar fi imobilizat”.

Elevii agresori sunt din localitățile Nițchidorf și Bulgăruș, iar cel agresat sexual din Orșova, județul Mehedinți.

Polițiștii au stabilit că, după ce a ieșit de la duș, băiatul de 13 ani a avut o altercație verbală cu cei doi, în urma căreia aceștia au hotărât ”să îi aplice o corecție”: i-ar fi introdus băiatului de 13 ani o coadă de mătură în anus, dar și un dop de PET.

Polițiștii continuă ancheta, urmând să stabilească și care au fost măsurile organizatorice în internat și dacă exista sau nu un supraveghetor la momentul incidentului.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net