Unul dintre elevii care au lovit o profesoară la Şcoala Poroschia din judeţul Teleorman a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ieri, au decis magistraţii.


Băiatul este acuzat de agresiune, lipsire de libertate şi tulburarea ordinii si liniştii publice. El şi alţi doi elevi implicaţi au primit nota 4,00 la Purtare, deci vor fi declaraţi repetenţi, scrie news.ro. Pentru ceilalţi doi elevi, de 14 ani, nu s-a putut lua măsura reţinerii, neavând vârsta prevăzută de lege pentru astfel de sancţiuni.

Inspectoratul Şcolar Teleorman a anunţat că a început o anchetă şi pentru ceilalţi elevi prezenţi în clasă în momentul săvârşirii actului de violenţă, care au avut o atitudine pasivă.

Bătăuşul are 16 ani şi este în clasa a VIII-a, pentru că a mai fost repetent de două ori. Inspectoratul de Poliţie Teleorman s-a autosesizat ca urmare a apariţiei în spaţiul public a înregistrării în care se vede cum elevii o agresează pe profesoara de Cultură Civică şi îi interzic acesteia să părăsească sala de clasă la sfârşitul orei de curs.

 
 
Loading...