Un elicopter a fost găsit prăbuşit, joi seara, lângă localitatea Săpânţa din judeţul Maramureş, iar alături de aparatul de zbor a fost găsit şi cadavrul unui bărbat, cel mai probabil pilotul aeronavei.


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Maramureş, Florina Meteş, a declarat că accidentul aviatic s-a produs în seara zilei de joi, 9 mai. "Pe raza comunei Săpânţa a fost înregistrat un incident aviatic. Cazul a fost preluat de căatre procurorul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj. Urmează să se facă investigaţiile tehnice de specialitate. A decedat o persoană, bărbat, iar la faţa locului s-a deplasat şi un medic legist pentru examinarea cadavrului. Echipa de cercetare se află la faţa locului", a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Maramureş, relatează news.ro. 

Potrivit primelor informaţii venite din partea martorilor, aeronava implicată în accident este un elicopter folosit în diferite activităţi din domeniul agriculturii. Oamenii legii vor dechide o anchetă pentru a stabili cu exacitate care au fost împrejurările în care s-a produs accidentul şi pentru a determina dacă aparatul avea un plan de zbor. 

 
 
Loading...