Emi Pian, cămătarul de top cu 6 clase. Ce gaj cerea de la datornici

Ultima actualizare:

    Emi Pian era cămătar de profesie și juca sume colosale la barbut
Emi Pian era cămătar de profesie și juca sume colosale la barbut

Liderul clanului Duduienilor, Florian Mototolea, zis Emi Pian, era cunoscut drept cămătarul de top cu 6 clase. Alături de tatăl său, acesta controla sectorul 6 și făcea bani frumoși din împrumuri. Iată ce gaj le cerea datornicilor!

Emi Pian făcea o adevarată avere din cămătarie. Acesta era cunoscut în branșă drept cămătarul de top cu 6 clase. Nu avea carte, nici ocupație, însă nu-i lipsea sângele de infractor.

Alături de tatăl său, Nicolae, Pian coordona clanul Duduienilor specializat în cămătărie. Îi prindea pe oameni la ananghie, le oferea împrumuturi de bani, dar în schimb le cerea gaj mașini, case, pe care nu le mai restituia, chiar dacă își primea sumele înapoi. 

În plus, se folosea de o întreagă rețea de recuperatori, puși să bage spaima în victime, cărora le cerea taxe de protecție.

Comandoul Duduienilor comitea jafuri armate la comandă, în locuințele membrilor clanului fiind găsit un adevărat aresnal de muniție, în urmă cu mai mulți ani.  

Emi Pian a stat după gratii 2 ani pentru cămătărie

Interlopul Emi Pian a fost condamnat definitiv, pe 13 octombrie 2017, la 3 ani și 8 luni pentru infracțiunea de șantaj, camată și influențarea declarațiilor.

Decizia de eliberare condiționată a fost dată pe 4 septembrie 2019, de Judecătoria Sectorului 5 și cum sentința nu a fost contestată de procurori a rămas definitivă după trei zile.

Deși, ar fi trebuit să rămână în pușcărie până la 16 ianuarie 2021, când își ispășea condamnarea. În decizia de motivare, judecătorul a arătat că ”acesta este o persoană cu un nivel de școlarizare redus (6 clase), nu are o ocupație, nu are loc de muncă, obținând venituri din acordarea de împrumuturi cu dobândă”.

În ultimul cuvânt, Emi Pian a recunoscut acuzațiile și a cerut o pedeapsă mai blândă. El a spus atunci că are trei copii, un nepoțel de două luni, că are un loc de muncă și că s-a împăcat cu bărbatul pe care l-a împrumutat cu bani.

A fost așteptat cu șampanie și cu artificii la poarta închisorii Rahova și la nici un an a fost ucis.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/tatal-lui-emi-pian-interlopul-nicolae-duduianu-murit-puscarie-i-cedat-inima-de

https://www.click.ro/news/national/cine-fost-emi-pian-interlopul-ucis-pe-strazile-capitalei-era-liderul-clanului-duduianu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net