Fostul preşedinte Emil Constantinescu s-a numărat printre persoanele primite de către custodele Coroanei, Margareta şi principele Radu, la Palatul Elisabeta, săptămâna aceasta, informează Casa Regală.


Custodele Coroanei a avut o săptămână cât se poate de plină, căci în fiecare zi nume importante au trecut pragul Palatului Elisabeta. Astfel, luni, custodele Coroanei, şi principele Radu i-au primit la Palatul Elisabeta pe preşedintele Băncii Transilvania, Horia Ciorcilă, şi pe directorul general al băncii, Omer Tetik. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Petru-Gabriel Vlase, a fost primit marţi, iar miercuri, directorul general Agerpres. Doar în ziua de joi, Custodele Coroanei nu a primit oaspeţi, căci vinei porţile au fost deschise pentru Emil Constantinescu şi soţia acestuia, Nadia Constantinescu. Fostul preşedinte a fost invitat pentru a lua masa de prânz alături de Principesa Margareta şi de Principele Radu. 

margareta-si-radu-duda.jpg

foto
Săptămâna aceasta Custodele Coroanei şi soţul său au primit mai mulţi oaspeţi de seamă

Fostul preşedinte Emil Constantinescu a dat dovadă de mult respect purtat regelui Mihai I, acest fapt fiind evident în urma cuvintelor pe care le-a rostit la aflarea veştii trecerii în nefiinţă a fostului suveran. "Trebuie să fac o mărturisire. În cei patru ani ai mandatului meu şi după aceea, am avut ocazia să îi întâlnesc pe toţi membrii Familiei Regale din Europa şi din întreaga lume, inclusiv din Iordania... Cred că România a câştigat datorită Regelui Mihai. Pentru că atunci când şi-a reprimit cetăţenia, imediat porţile acestea s-au deschis pentru ţara noastră. Şi mai ales atunci când Regele Mihai a acceptat să viziteze Casele Regale din Europa, o misiune importantă, sprijinirea integrării României în NATO şi UE. Acesta a fost un eveniment benefic", a spus preşedintele Emil Constantinescu. 

 

 
 
Loading...