Elena Udrea, vizitată de mama sa în arest

Ultima actualizare:

    Mama Elenei Udrea și-a vizitat fiica în arestFoto: Arhiva personală
Mama Elenei Udrea și-a vizitat fiica în arestFoto: Arhiva personală

Elena Udrea a fost vizitată de către mama sa, vineri dimineaţă (13 martie). Femeia a mers la Arestul Poliţiei Capitalei cu un pachet cu alimente şi apă.

Mama fostului șef PMP, Elena Udrea a ajuns la Arestul central al Poliţiei Capitalei în jurul orei 09.00 şi a intrat fără să facă declaraţii. De asemenea, la Arestul central al Poliţiei Capitalei a ajuns, vineri dimineață, și Ruxandra Dragomir. Potrivit programului, la centrele de arest preventiv ale Poliţiei Capitalei vizitele se fac de luni până vineri, în ordine alfabetică. Ziua de vizită pentru Elena Udrea este vineri. Elena Udrea este arestată preventiv în dosarul "Gala Bute" din 25 februarie.

Elena Udrea, criză de nervi după gratii

Puşcăria a transformat-o pe Elena Udrea. Dincolo de zâmbetul pe care în vedem afişat în public, fostul ministru suportă greu arestul. Scandalul despre care vorbim ar fi fost între ea şi o colegă de celulă, care ocupa patul de sus de la geam (cel mai bun întrucât oferă vedere afară, în curtea închisorii) în momentul în care politicianul a ajuns după gratii. "Din sursele mele, am aflat că acea colegă de celulă era o prostituată. Elena Udrea i-ar fi spus «Coboară, fă, de-acolo! Fă, ai coborât?». Iar ea i-a oferit patul", a povestit jurnalistul Mădălin Pribu.

Jurnalistul a descris cum decurge o zi pentru deţinuta Elena Udrea: "Se trezeşte la ora 7 dimineaţa. E obligată să se trezească. Nu mănâncă la micul dejun, de obicei bea ceai. Apoi se plimbă prin celulă până la ora 12. Nu stă în pat, pentru că e greu să stai în pat atâtea ore. Din câte ştiu, nu ia niciodată prânzul. Am aflat că citeşte, deşi nu a primit cărţi de acasă. Sunt probabil rămase de la cei dinainte".

Elena Udrea, arestată pentru luare de mită

Mandatul de arestare preventivă pe numele Elenei Udrea a fost emis pentru: infracţiunea de luare de mită în legătură cu finanţarea de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a contractelor încheiate de Termogaz Company SA cu UAT Cavnic şi UAT Borsec; infracţiunea de luare de mită în legătură cu plăţile efectuate de Compania Naţională de Investiţii către SC Consmin SA; infracţiunea de luare de mită în legătură cu finanţarea de către MDRT a contractelor încheiate de Termogaz Company SA şi SC Kranz Eurocenter SRL cu UAT Lupeni şi UAT Petroşani; infracţiunea de abuz în serviciu, în legătură cu organizarea "Galei Bute", se arată în decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net