Era să-şi omoare contabila, dar a scăpat nepedepsit

Ultima actualizare:
Doiniţa Pavăl
Doiniţa Pavăl

La un an şi jumătate după ce directorul unei firme şi-a înjunghiat de mai multe ori contabila, furios că nu a primit de la aceasta câteva acte, Tribunalul Neamţ a dat sentinţa: 4 ani de închisoare fără executare. Femeia este revoltată şi cere măcar 10 ani de închisoare pentru agresorul ei.

Totul s-a petrecut la 7 decembrie 2011, în sediul societăţii la care Doiniţa Pavăl (51 de ani) lucra. La primele ore ale dimineţii, directorul Dumitru Leşovschi (73 de ani) a dat buzna în biroul contabilei, turbat de furie din cauză că nu primise actele pe care i le ceruse acesteia cu o zi în urmă.

Bărbatul a scos un cuţit de vânătoare şi s-a năpustit asupra femeii. A înjunghiat-o de câteva ori în abdomen, iar aceasta s-a prăbuşit într-o baltă de sânge. Alertaţi de strigătele femeii, câţiva angajaţi au intrat în birou şi l-au oprit pe agresor. Oamenii spun că bărbatul voia să o strângă de gât.

Dumitru Leşovschi

simeon stalpnicul png

Doiniţa Pavăl a ajuns la spital şi a fost operată de urgenţă.

A avut răni de cuţit la torace, abdomen şi mâini, dar şi o fractură la coastă. Femeia a stat 85 de zile în spital, timp în care a suferit trei operaţii. Dumitru Leşovschi şi-a recunoscut fapta şi a fost internat o perioadă într-un spital de psihiatrie.

Cu toate astea, Tribunalul Neamţ i-a aplicat directorului o pedeapsă de 4 ani, fără executare. Nemulţumită de sentinţă, femeia a atacat decizia.

„Intenţia lui a fost de a mă omorî, de a mă elimina. Eu chiar mă aşteptam să-i dea măcar 10 ani de închisoare", spune femeia. Mai mult, aceasta a primit doar 40.000 de lei daune morale, dar spune că sumele cheltuite pe spitalizare şi tratamente se ridică la mult mai mult. Acum, procesul va fi reluat la Curtea de Apel Bacău. 

Click! v-a prezentat în decembrie 2011 cazul contabilei


    Doiniţa Pavăl
Doiniţa Pavăl

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net