Etapa a III-a de vaccinare. La ce oră se deschid listele de așteptare în fiecare județ

Ultima actualizare:

    Erapa a treia de imunizare împotriva Sars-Cov-2 începe în 15 martieFoto: Shutterstock
Erapa a treia de imunizare împotriva Sars-Cov-2 începe în 15 martieFoto: Shutterstock

Campania de vacccinare din România intră de luni, 15 martie 2021, în etapa a treia, care va fi deschisă tuturor persoanelor care au împlinit 16 ani și care doresc să se vaccineze.

În localităţile cu rata de infectare de peste 4,5 la 1.000 de locuitori, va începe vaccinarea propriu-zisă a persoanelor care s-au programat deja. 

Pentru ceilalți, vor fi alcătuite liste de așteptare. Oamenii se pot înscrie pe platforma națională de vaccinare sau prin intermediul call-center-ului.

Programul pentru deschiderea listelor de așteptare

9:00-11:00 Centre de vaccinare din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna.

11:00-13:00 Centre de vaccinare din județele Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova.

13:00-15:00 Centre de vaccinare din județele Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Ce spune premierul Florin Cîțu despre etapa a III-a de vaccinare

"Etapa a III-a de vaccinare începe mâine. Este foarte simplu. Dacă doriţi să vă vaccinaţi, înscrierea se face prin intermediul listelor de aşteptare. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale. Programarea se face online sau prin call center! Apoi veţi primi notificarea locului disponibil în centrul pentru care aţi optat”, a scris premierul Florin Cîțu, duminică, 14 martie, pe Facebook, unde a menționat și că „vaccinarea nu este obligatorie, dar este singura soluţie pentru a reveni la normalitate cât mai curând”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net