Euforia TV își schimbă numele! Cum se va numi postul de televiziune

Ultima actualizare:

    Postul de televiziune Euforia TV își va schimba numele începând cu luna martie
Postul de televiziune Euforia TV își va schimba numele începând cu luna martie

Începând cu luna martie a acestui an, postul de televiziune Euforia TV se relansează, cu Ruxandra Ion consultant pe zona de conținut. Aceasta vine cu o serie de schimbări în ceea ce privește televiziunea din portofoliul Antena Group.

În toamna anului 2014, Ruxandra Ion a obținut de la CNA o licență pe o companie pe care o deținea, Act Smart Television. Aceasta a încercat lansarea unui post nou, lucru care nu s-a mai întâmplat „din lipsă de finanțare”, potrivit paginademedia.ro.

Acum, având funcția de consultant pe zona de conținut la Euforia Tv, Ruxandra va refolosi numele pe care și-l dorea pentru proiectul anterior. Astfel, începând cu luna martie, postul Euforia Tv se va numi Happy Channel. Planurile de relansare au fost anunțate în urmă cu aproximativ o săptămână.

„Foarte curând vom vorbi de un nou post de televiziune, un post care acoperă o tematică și o zonă complet noi în peisajul mediatic românesc. Muncim intens la întreaga structură a acestui proiect, pe care îl vom aduce în fața telespectatoarelor în jurul datei de 8 martie”, anunța atunci Ruxandra Ion.

Aceasta a atribuit o semnificație specială numelui ales. „Happy Channel este un nume cu care am fost asociată acum ceva vreme. Drepturile de marcă au fost însă cesionate către Antena Group și mă bucur să spun că Happy Channel este acum exact rezultatul pe care eu mi-l doream: un canal de televiziune dedicat femeilor, dar și familiei, un post care, contrart trend-ului de tabloidizare, ocolește această zonă și vorbește despre valori, despre puterea de a lupta, despre povești frumoase și despre dreptul fiecăreia dintre noi de a-și găsi fericirea! În strategia de dezvoltare a canalului pentru anii ce urmează există și dezvoltarea unui serial românesc”, a explicat Ruxandra Ion.

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net