Eugen Nicolicea, ignorat de jurnaliști când a venit să dea declarații. I-au întors spatele

Ultima actualizare:

    Eugen Nicolicea a fost ignorat de jurnaliști în momentul declarațiilor după dezbaterile din comisia pentru modificarea Codului penalfoto: captură
Eugen Nicolicea a fost ignorat de jurnaliști în momentul declarațiilor după dezbaterile din comisia pentru modificarea Codului penalfoto: captură

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost ignorat luni, 2 iulie, de către jurnaliștii de la Camera Deputaților, la finalul dezbaterilor din Comisia specială, în cadrul căreia a fost modificat Codul Penal.

Eugen Nicolicea, cunoscut pentru atitudinea agresivă și limbajul jignitor la adresa jurnaliștilor refuzase inițial să răspundă la alte întrebări decât cele legate de conflictul cu un coleg de comisie, scrie G4Media.  

În comisia specială de modificare a Codului Penal, Eugen Nicolicea s-a certat cu deputatul PNL Cătălin Predoiu, deputatul PSD adresându-se cu un limbaj suburban. Liberalul a întrebat de ce a fost scoasă categoria terților din noua definiție propusă de PSD la infracțiunea de abuz în serviciu, iar social-democratul i-a răspuns că a explicat, dar că liberalul nu auzise pentru că fusese „la budă”.

Ulterior, Nicolicea a dorit să vorbească cu jurnaliștii doar despre acest subiect, dar a fost refuzat. Aceștia i-au spus deputatului PSD că „ei nu sunt scenă” pentru conflictul cu deputatul PNL, moment în care Nicolicea a plecat din fața microfoanelor. După câteva minute, Eugen Nicolicea a revenit în fața jurnaliștilor, dar aceștia i-au întors spatele la propriu și l-au lăsat singur în fața camerelor, precizează sursa citată.

Nu este prima experiență contondentă a deputatului PSD cu jurnaliștii. Săptămâna trecută, când au fost impuse restricţii pentru presă în Parlament, Eugen Nicolicea le-a spus jurnaliștilor că motivul este că „staţi tolăniţi aici ca la autogară”, adică în holul principal al Camerei Deputaților. Ziariștii l-au întrebat de ce liftul este dedicat doar pentru parlamentari și de ce au apărut un țarc pentru cameramani și benzi de delimitare pe holurile Parlamentului. „Altă dată, pe viitor aveți grijă de comportament”, le-a mai spus Nicolicea jurnaliștilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net