Eva, revelaţia emisiunii "Suedezii au talent", cântă de la patru ani: «Măsuţa din sufragerie era scena»

Ultima actualizare:

    Eva Jumătate a obţinut un Golden Buzz şi a trecut direct în finala emisiunii Suedezii au talent Foto: Captură video
Eva Jumătate a obţinut un Golden Buzz şi a trecut direct în finala emisiunii Suedezii au talent Foto: Captură video

Eva Jumătate este fetiţa unor medici români care trăiesc în Suedia de ani buni. Ea a reuşit să îi ridice în picioare pe cei prezenţi în sala unde se filma "Suedezii au talent", să impresioneze juriul şi, cel mai important, să obţină un golden buzz care îi asigură trecerea directă în finala competiţiei. Vocea angelică a fetiţei a fost admirată de mii de oameni, căci videoclipul cu prestaţia acesteia a fost distribuit de Ambasada Suediei la Bucureşti. Publicaţia Adevărul l-a contactat pe tatăl Evei pentru a afla amănunte despre pasiunea fetiţei pentru muzică.

Tatăl fetiţei, care este medic ortoped la un spital din Suedia, a fost contactat telefonic de către Adevărul şi a povestit parcursul fiicei sale către această etapă importantă a competiţiei. El a subliniat că Eva a muncit foarte mult pentru a fi selecţionată la Suedezii au talent, dar că nimeni din familie nu se aştepta ca ea să obţină un golden buzz. 

"Şi-a dorit dintotdeauna să participe la «Talang» (Suedia are talent). A fost selectată dintre mii de participanţi pentru a participa la audiţiile televizate, unde a cântat melodia compusă de Loren Allred «Never Enough» şi a primit Golden Buzz. După cum singură a declarat la televiziune a trăit toate sentimentele posibile în afară de supărare. A fost foarte intens. Nu se aştepta la Golden Buzz. Cu toate că îşi dorea foarte mult, ploaia de confettii aurii a emoţionat-o. Ne-a spus: «a fost cea mai frumoasă zi a mea!>>, a relatat tatăl Evei, pentru Adevărul. 

În plus, Sorin Jumătate a declarat că întreaga familie a fost surprinsă în mod plăcut de nenumăratele emsaje de felicitare pe care le-a primit Eva în urma publicării de către Ambasada Suediei la Bucureşti a videoclipului cu interpetarea fetiţei. El a mărturisit că au fost copleşiţi de mesaje emoţionante şi că filmarea în care fiica sa interpetează melodia Never Enough este cel mai vizionat clip din Suedia la ora actuală. "Suntem copleşiţi de amploarea acestui eveniment. Reacţiile românilor din toată lumea ne-au impresionat profund. Mulţumim din suflet! Şi suedezii au reacţionat foarte plăcut. Pentru a treia zi succesiv videoclipul cu Eva este cel mai vizionat clip pe YouTube în Suedia. Acum ne pregătim pentru finală! Sperăm să fiţi în continuare alături de noi“, a declarat medicul ortoped pentru Adevărul. 

Eva a participat şi la alte concursuri de talente

Suedezii au talent nu este primul concurs la care Eva participă şi reuşeşte să obţină rezultate deosebite. Conform poveştilor tatălui săi, fata şi-a descoperit pasiunea pentru muzică atunci când avea doar 4-5 ani. La vârsta de şase ani a început să cânte în cor, iar la vârsta de nouă ani a participat pentru prima oară la un concurs unde a obţinut primul loc. Eva munceşte mult şi este autodidactă, învăţând fără ajutorul nimănui să cânte melodii din repertoriul celebrei Whitney Houston.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net