Evadatul de la Urziceni a încercat să intre cu forța peste o femeie, în casă. E căutat de 3 zile

Ultima actualizare:

    Evadatul Petronel
Evadatul Petronel

Tânărul de 18 ani care a evadat marți dintr-o secție de Poliție din Urziceni este, în acest moment, într-un sat din județul Ialomița. Localnicii au cerut ajutorul poliției, după ce evadatul ar fi încercat să intre în casă peste o femeie.

Un tânăr de 18 ani din Iaşi, cercetat pentru furt calificat şi conducere fără permis, a evadat marți din sediul Poliţiei Urziceni, el fiind căutat acum în judetul Ialomiţa şi în judeţele limitrofe.

Bărbatul a fost observat de mai mulți localnici din Gârbovi, Ialomița, localitate situată la 10 kilometri de Urziceni. Tânărul a fost surprins chiar de camerele de supraveghere montate în localitate. Potrivit Antena 3, acesta a încercat să intre într-o locuință, peste o femeie singură. Localnicii au încercat să îl prindă dar individul a reușit, din nou, să fugă. Pe drum a lovit un tânăr, care a încercat să îl prindă. În acest moment, acolo sunt mai multe echipaje de polițiști și jandarmi care încearcă să îl identifice pe bărbat.

A evadat pe geamul de la baie

În cursul zilei de marţi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au efectuat activităţi de cercetare penală într-un dosar penal privindu-i pe doi tineri, de 17 şi 18 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis, ambii aflaţi în stare de arest preventiv. În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani, din judeţul Iaşi, în timp ce se afla în grupul sanitar din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni, a evadat de sub escortă, părăsind clădirea pe geamul exterior.

Poliţiştii au instituit filtre în tot judeţul, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa fiind angrenate forţe suplimentare de la toate serviciile operative în vederea identificării acestuia. De asemenea, a fost solicitat şi sprijinul jandarmilor ialomiţeni, precum şi un câine de urmă. Tânărul are 1,80 metri înălţime, păr brunet, scurt, ochi căprui, ten deschis la culoare. În momentul evadării, tânărul era îmbrăcat cu un tricou negru cu inscripţii albe, blugi negri şi adidaşi albi, fără şireturi. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net