Examenul de Bac se încheie vineri, cu o probă la alegere

Ultima actualizare:

Sunt de 25 de zile cu nervii întinşi la maximum.

Absolvenţii de liceu au mai susţinut joi (6 iulie) o probă de Bac şi urmează ultima, la alegere, programată mâine. Azi, au fost subiecte de Matematică şi Istorie, în funcţie de profilul studiat.

Un absolvent din Timiş, Bogdan Medelean, care a susţinut proba de Matematică la Colegiul ”Iulia Hasdeu” din Lugoj, a fost dat afară din examen după ce a fost prins încercând să copieze, scrie cetateanul.ro. Elevul eliminat este fiul primarului din comuna Tomeşti, Costel Medelean. Mai mulţi elevi au declarat că Medelean a fost dat afară din examen după ce ar fi încercat să copieze cu ajutorul unui pix „super şmecher”. Contactat de „Cetăţeanul”, primarul din Tomeşti a declarat că nu ştie ca fiul său să fi fost dat afară din examen. Ulterior, primarul, aflat în drum spre Lugoj, unde a plecat de urgenţă pentru a vedea care este situaţia, a revenit şi a spus că nu reuşeşte să afle detalii despre fiul său. „Nimeni nu vrea să îmi spună nimic. Nimeni nu ştie despre el – unde l-au dus, cum l-au dus, cei îi fac”, a spus Costel Medelean. Până acum, circa 100 de candidaţi au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă şi vor putea susţine din nou probele abia peste doi ani. Rezultatele vor fi afişate marţi, 12 iulie, până la ora 16.00.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net