Mario Iorgulescu a fost scos din țară astăzi, 23 septembrie. El a fost externat de la Spitalul Elias, din Capitală, și dus la o clinică din Italia. Click! a aflat cum a reușit familia tânărului să-l transporte în străinătate.


Surse oficiale au dezvăluit pentru Click! faptul că Mario Iorgulescu (24 de ani) a fost transportat cu un avion privat, tip ambulanță, care ar aparține clincii din Milano unde acesta a fost internat.

Mario Iorugluescu a plecat în Italia la ora 11.00

Aeronava a decolat spre Italia astăzi, 23 septembrie, la ora 11.00, de pe Aeroportul Băneasa. Medicii de la Spitalul Elias nu au fost de acord cu transferul acestuia, pe motiv că starea de sănătate nu i-ar fi permis un asemenea zbor. ”În cursul dimineții de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei și contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o țară din UE. Instituțiile abilitate au fost informate în acest sens”, a anunțat Silvius Negoiţă, purtător de cuvânt al Spitalului Elias.

Procurorii nu au știut că Mario Iorgulescu urma să plece din țară

Plecarea din țară a fost făcută fără acordul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, care au aflat despre acest lucru abia după ce Mario fusese transferat.

El este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive.

 

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/procurorul-de-la-tribunalul-bucuresti-nu-am-fost-anuntati-ca-mario-iorgulescu-va-fi

https://www.click.ro/news/national/mama-lui-mario-iorgulescu-rabufnit-pe-facebook-se-rezolva-ceva-prin-moartea-lui

https://www.click.ro/news/national/rinichii-lui-mario-iorgulescu-au-cedat-tanarul-conectat-la-aparate-pentru-dializa

https://www.click.ro/news/national/mario-iorgulescu-iesit-din-coma-parintii-nu-i-au-spus-ca-omorat-un-om

 
 
Loading...