După un an şi jumătate de stat prin Costa Rica, Elena Udrea s-a întors în ţară luni dimineaţa. Venirea controversatei blondine a prilejuit multă bucurie în sufletele celor apropiaţi. Ziua de marţi a fost una în care Udrea şi iubitul ei Adrian Alexandrov au fost asaltaţi de musafiri, iar vila din Corbeanca a fost parcă loc de pelerinaj.


Deşi prea puţini se aşteptau la acest moment, iată că luni, la prima oră a dimineţii, Elena Udrea a sosit în ţară. Un an şi jumătate a stat în Costa Rica, iar în toată această perioadă, Elena şi-a exprimat dorinţa de a reveni în ţară şi a-şi boteza copilul pe care îl are cu Adrian Alexandrov.

2dfgdf.jpg

Alexandrov şi amicul lui, tătici grijulii

Iată că visul i s-a înplinit! Fotoreporterii Click! au surprins imagini de la casa din Corbeanca a viitorului soţ al Elenei Udrea. Pe semne că venirea în ţară a Elenei şi reîntregirea familiei au fost adevărate motive de bucurie pentru apropiaţi, din moment ce prietenii acestora au făcut cărare toată ziua în Corbeanca pentru a-i saluta pe cei doi şi bineînţeles să vadă minunăţia de copil.

3rter.jpg

Un apropiat al familiei a făcut aprovizionarea

Aşadar, vila s-a transformat rapid în loc de pelerinaj. Prima dată a sosit un cuplu alături de bebeluşul lor. Logodnicul Elenei a ieşit să îi întâmpine, apoi au intrat rapid în casă, unde îi aştepta Udrea şi micuţa Eva.

4jhkhj.jpg

Bărbatul a intrat în casă cu papuci de unică folosinţă

După 45 de minute, fetele au rămas la taclale, iar Alexandrov şi amicul lui s-au refugiat la balconul mansardei unde au discutat ca bărbaţii, la o ceaşcă de cafea şi o ţigară. În acest timp, în curtea casei şi-a făcut apariţia un domn în cămaşă albă şi jeanşi, cu două baxuri de apă şi o traistă înţesată, probabil, de alimente. Nu a intrat oricum.

7-3-2colcol.jpg

După ce musafirii au plecat, Adrian a făcut curăţenie

Ştiind că acolo locuieşte şi un copil, acesta a fost atent să nu ducă microbii de afară şi şi-a pus întâi nişte cipici albaştri de unică folosinţă. La scurt timp, Alexandrov a ieşit cu micuţa sa în braţe, fiind urmat de prietenul său şi el cu bebeluşa sa. În tot acest timp, Elena Udrea a lipsit din peisaj. A refuzat să iasă din casă, iar iubitul ei ne-a spus de ce. ”Momentan se odihneşte. Elena are nevoie de câteva zile de relaxare”, a transmis acesta către Click!

După ce musafirii au plecat, viitorul soţ al Elenei a măturat scările vilei. Cei doi urmează să facă botezul micuţei Eva Maria, aşa că au destulă treabă în perioada următoare. 

Alina Bica a plecat și ea din Costa Rica

8klo.jpg

Udrea şi Bica au fost arestate împreună pe 4 octombrie 2018

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a părăsit și ea Costa Rica, vineri, 5 iulie, cu o zi înaintea Elenei Udrea, și s-ar afla în Spania, unde are o firmă de avocatură din 2017. Bica a fost acuzată de abuz în serviciu în legătură cu retrocedarea frauduloasă a unui teren de 13 ha, în 2011, pe vremea când era secretar de stat în Ministerul Justiției. Pe 24 noiembrie 2016, Alina Bica a fost condamnată de prima instanță la patru ani de închisoare cu executare, dar fosta șefă a mascaților nu a mai așteptat sentința finală și a plecat în Costa Rica. În această țară, Alina Bica a fost săltată pe 4 octombrie 2018, în aceeași zi cu Elena Udrea, şi eliberate înainte de Crăciun. (Marina Dohi)

Loading...