EXCLUSIV! I-am citit în palmă preşedintelui! Iohannis va avea probleme cu migrenele

Ultima actualizare:

    Specialistul Click!, Liliana Ivan, a descoperit detalii inedite despre Klaus Iohannis după ce i-a citit în palmă
Specialistul Click!, Liliana Ivan, a descoperit detalii inedite despre Klaus Iohannis după ce i-a citit în palmă

Avem, de ieri, un nou preşedinte. Klaus Iohannis a depus jurământul în Parlament, apoi s-a “instalat” la Cotroceni. Ce-i rezervă viitorul? Ce ascunde personalitatea sa? Specialistul în chiromanţie, Liliana Ivan, a descifrat pentru Click! secretele din palma preşedintelui Klaus Iohannis.

Chiar de la prima vedere, palma sa atrage atenţia asupra unor  mesajele semnificative. Pentru a se menţine în formă, preşedintele trebuie să fie prudent cu  migrenele, cu reglarea metabolismului şi cu „liniştea” inimii - teme majore de viaţă.            

Forma palmei ovale dovedeşte că preşedintelui ales nu-i place să rămână doar autorul aceluiaşi proiect toată viaţa. Totodată, acestuia  îi displac rutina, extravaganţele şi orgoliile nemăsurate. De asemenea, pornind de la forma ovală a palmei constatăm  dorinţa lui Iohannis de a-şi ajuta semenii, în orice context, dublată de un simţ religios incontestabil !

Muntele lui Jupiter (situat la baza degetului arătător) arată că  preşedintele Iohannis este o persoană motivată de proiectele pe care şi le propune. În anturaj, trezeşte încredere, are un simţ justiţiar dezvoltat şi o autoritate fermă, fără ca aceasta să fie ostentativă. Poată să spună totul pe un ton ferm, care nu-şi propune să umilească! 

Traian Băsescu a fost preşedinte timp de 10 ani
Traian Băsescu a fost preşedinte timp de 10 ani

Este semnificativă şi forma Muntelui lui Saturn (situat la baza degetului mijlociu) care dezvăluie un spirit organizatoric foarte dezvoltat, dar şi şansa de a depăşi provocările unei condiţii sociale deosebite. 

La fel de interesantă este şi forma Muntelui lui Mercur ( situat la baza degetului mic); aceasta estimează dorinţa de prosperitate  moderată. Liniile fine adunate în această zonă prezintă intenţia persoanei de a oferi câte un bonus colaboratorilor care ştiu să pună umărul în orice proiect dificil. Această zonă poate să mai anticipeze etape de viaţă importante în care călătoriile joacă un rol esenţial.  

Forma degetelor spatulate arată aspecte esenţiale de viaţă ce pot fi soluţionate prin simţul practic şi inventiv în situaţii critice.  

Lungimea egală a falagei mijlocii cu celelalte două falange ale degetelor de la mâna dreaptă are legătură cu moderaţia pentru aspectele materiale ale vieţii. Tot ce ţine de acest aspect arată un simţ de conservare şi de prevedere pentru ceea ce va fi mai târziu. 

Se mai observă un lucru interesant: a doua falangă a degetului mare este mai lungă decât prima; aceasta este specifică persoanelor  preocupate să pună în practică idei îndrăzneţe pe parcursul vieţii.  

Reţine atenţia, de asemenea, o curbă proeminentă a  Liniei capului, care arată că, pentru rezolvarea problemelor majore, el uzează de imaginaţie, de alternative, dar şi de puterea exemplului. 

Linia inimii îi străbate o bună parte din palmă, ceea ce înseamnă că dl. Iohannis este foarte mulţumit de viaţa de familie.  

Linia vieţii sale este fermă; acest lucru înseamnă că sunt ocolite excesele şi, în acest caz, totul este sub control. 

Click! spune

Klaus Iohannis (55 de ani) provine dintr-o familie de saşi din Transilvania. E căsătorit cu profesoara de engleză Carmen Iohannis (54 de ani) de 25 de ani. Cei doi nu au copii. Iohannis a fost profesor de fizică şi inspector şcolar, înainte de a deveni primarul oraşului Sibiu, în 2000. El a fost reales în această funcţie în 2004, 2008 şi 2012. În iunie 2014, a devenit preşedintele PNL, funcţie din care şi-a dat demisia, după ce a fost ales preşedinte al României în 16 noiembrie.

Ziua celor doi preşedinţi

Klaus Iohannis şi soţia lui, Carmen, sunt noii “locatari” ai Palatului Cotroceni
Klaus Iohannis şi soţia lui, Carmen, sunt noii “locatari” ai Palatului Cotroceni

A fost o zi mare, ieri, atât pentru Klaus Iohannis, cât şi pentru Traian Băsescu. Iohannis a ajuns, ieri, puţin înainte de ora 12.00, în Parlament, alături de soţia sa, Carmen, pentru a depune jurământul de învestitură în funcţia de preşedinte al României.  După ceremonie, cei doi s-au îndreptat spre Palatul Cotroceni, unde îi aşteptau preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria. Au ajuns în jurul orei 13.00 şi au fost întâmpinaţi de Garda de onoare. Împreună cu soţii Băsescu au intrat în Sala Unirii, unde s-a intonat imnul naţional , apoi Traian Băsescu i-a înmânat preşedintelui Iohannis Colanul de aur al Ordinului. Apoi, cei doi, împreună cu soţiile, au ciocnit un pahar de şampanie cu foştii şi viitorii consilieri prezidenţiali. Băsescu i-a oferit lui Carmen Iohannis un buchet de trandafiri albi, iar Iohannis i-a oferit Mariei Băsescu un buchet de trandafiri roz.


    Klaus Iohannis şi soţia lui, Carmen, sunt noii “locatari” ai Palatului CotroceniFoto: Mediafax
Klaus Iohannis şi soţia lui, Carmen, sunt noii “locatari” ai Palatului CotroceniFoto: Mediafax

Soţii Iohannis i-au însoţit pe Traian şi Maria Băsescu până la maşină, fostul preşedinte şi soţia sa mergând apoi către platoul Marinescu, unde a avut loc o ceremonie militară dedicată încheierii mandatului de preşedinte. În final, Băsescu i-a salutat pe cei 250 de simpatizanţi veniţi să-şi ia rămas-bun de la preşedinte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net