EXCLUSIV La 92 de ani, dezgropată şi violată în cimitir

Ultima actualizare:
Puiu Gherasi,  fiul vitreg al Mariei Stan: "Nu mă interesează. Am alte lucruri mai importante pe cap"
Puiu Gherasi, fiul vitreg al Mariei Stan: "Nu mă interesează. Am alte lucruri mai importante pe cap"

Nici diavolul nu şi-ar putea imagina aşa ceva: o bătrână de 92 de ani, moartă de câteva zile, a fost violată cu sălbăticie chiar la ea în sicriu! S-a întâmplat săptămâna trecută, în cimitirul Chitila, de lângă Bucureşti.

Un caz cutremurător a lovit Chitila la începutul săptămânii trecute. Groparii cimitirului de pe strada Magnoliei tocmai începuseră luni o nouă zi de lucru când o scenă halucinantă i-a lăsat fără respiraţie. Unul dintre morminte era deschis, iar în interior se zărea corpul unei femei cu hainele răvăşite. Era Maria Stan, o bătrână de 92 de ani care abia ce fusese înmormântată cu două zile în urmă.

„Nu am putut să mă uit decât câteva secunde, că am probleme cu inima. Aşa ceva este de neimaginat. Să ne ferească Dumnezeu!”, atât a putut să îngaime, şocat, părintele Mihai, de la biserica din localitate. Nimeni nu îşi explică de ce bestiile au ales să profaneze tocmai mormântul unei bătrâne amărâte. Cât despre viol... „Nici animalele nu fac sex cu morţii. A lăsat-o aşa, cu placa dată la o parte şi şi-a văzut de drum. Aşa ceva nici în filme nu vezi. Cred că este vorba de un bolnav psihic: a văzut că sunt florile proaspete pe cavou, că este vorba de o femeie şi, mai departe...”, ne-a mărturisit, oripilat, unul dintre muncitorii care lucrau la un loc de veci la doi paşi de locul nenorocirii.

Fiul vitreg, nepăsător

Reporterii Click! au pornit în căutarea familiei bătrânei şi l-au găsit pe fiul vitreg al acesteia indiferent, complet rupt de realitate. Despre profanarea mormântului mamei sale, nu are nici o părere! „Sunt alte lucruri mai importante în ţara asta. De ălea ar trebui să scrieţi. Ce treabă am eu cu cazul ăsta? Am fost la înmormântare sâmbătă, restul nu mai e treaba mea. Nu a venit poliţia aici, ce să caute? Nu ştiu nimic, nu am ce să le spun”, ne-a declarat Puiu Gherasi (70 de ani). Angajaţii cimitirului au anunţat autorităţile la 112, iar trupul femeii a fost ridicat de cei de IML, în vederea efectuării necropsiei, apoi reîngropat. Poliţia este acum pe urmele necrofilului. 


    Puiu Gherasi,  fiul vitreg al Mariei Stan:
Puiu Gherasi, fiul vitreg al Mariei Stan:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net