EXCLUSIV! Miliardarul Viorel Cataramă s-a împăcat cu fosta iubită!

Ultima actualizare:

    Adina Alberts şi Viorel Cataramă  au plecat împreună cu  maşina, marţi noaptea, de  la o petrecere. Cei doi s-au  împăcat în mare secret
Adina Alberts şi Viorel Cataramă au plecat împreună cu maşina, marţi noaptea, de la o petrecere. Cei doi s-au împăcat în mare secret

Este oficial! Miliardarul Viorel Cataramă nu poate sta departe de Adina Alberts! Cei doi s-au împăcat recent, în mare secret, după ce la sfârşitul anului trecut puseseră punct relaţiei. Fotoreporterii Click! i-au surprins, în premieră, împreună.

S-au iubit, s-au despărţit, iar s-au împăcat şi iar şi-au spus „adio". Acum, sunt din nou un cuplu. Omul de afaceri Viorel Cataramă şi medicul Adina Alberts n-au rezistat departe unul de celălalt nici cinci luni, chiar dacă despărţirea din decembrie anul trecut părea definitivă.

Adina şi Viorel ies din restaurant în jurul orei 1.00 noaptea

simeon stalpnicul png

Marţi seara, cei doi au fost împreună la un restaurant select din Bucureşti, unde s-au distrat la ziua unor amici. Petrecerea a durat până în jurul orei 1 noaptea, când Adina şi iubitul ei au ieşit relaxaţi din restaurant. S-au îndreptat amândoi spre Mercedesul omului de afaceri.

Cataramă este pasager, iar iubita lui conduce Mercedesul

simeon stalpnicul png

Surpriză însă, nu Cataramă a fost cel care s-a urcat la volan, ci Adina, căreia miliardarul i-a deschis, curtenitor, portiera. În ciuda faptului că s-a purtat „cu mănuşi" cu iubita, omul de afaceri, cu o avere estimată la 170 de milioane de euro, nu i-a dat nici un bacşiş băiatului de la parcare!

Cuplul a pornit apoi spre casa de la Snagov a lui Cataramă, unde au rămas până dimineaţa.

La finala Ligii Europa, pe 9 mai, cei doi au venit tot împreună

simeon stalpnicul png

Se pare că cei doi au făcut primul pas spre împăcare încă de acum circa două săptămâni. Pe 9 mai, Cataramă şi Alberts au fost împreună la un regal de fotbal, finala Ligii Europa care a avut loc la Bucureşti, pe Naţional Arena. Atunci, au venit împreună, cu maşina condusă de un şofer şi au plecat tot împreună.

O răsfaţă cu vacanţe şi cadouri scumpe

Medicul Adina Alberts (42 de ani), cunoscută drept esteticianul vedetelor şi miliardarul Viorel Cataramă (55 de ani) au format un cuplu din august 2010 până în decembrie 2011.

Adina Alberts a primit anul trecut de la iubitul ei o maşină Aston Martin de circa 120.000 de euro

simeon stalpnicul png

În tot acest timp, Cataramă a răsfăţat-o pe doctoriţă ca pe o prinţesă: i-a făcut cadou un bolid Aston Martin, în valoare de circa 120.000 de euro, o plimba cu limuzina Maybach pe care o deţine, a dus-o în vacanţe exotice.

Mai mult, miliardarul a cheltuit 25.000 de dolari pentru o "excursie" de doar o seară pentru a-şi duce iubita la opera din New York. Anul trecut, cei doi au mai luat „o pauză", dar împăcarea a venit rapid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net