EXCLUSIV! Omar Hayssam le-a asigurat un trai de lux soţiei, amantei şi celor 8 copii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pe vremea când era un prosper om de afaceri, sirianul Omar Hayssam, acum teroristul numărul 1 al României, a avut grijă să-şi aranjeze atât familia, cât şi amanta, ambele trăind acum în lux. În timp ce Adela Hayssam şi cei şapte copii locuiesc într-o vilă pe malul Lacului Snagov, Violeta Pârvan şi fetiţa ei au o casă în Otopeni.

Avea 25 de ani când a venit în România să facă facultatea. Era unul dintre zecile de studenţi sirieni care s-au înscris la şcoală la Bucureşti. Omar Hayssam (acum în vârstă de 50 de ani) a făcut Facultatea de Drumuri şi Poduri de la Institutul de Construcţii.

Primii bani i-a făcut din afaceri cu blugi, pe care-i vindea mai ales colegilor de facultate. În acea perioadă, a cunoscut-o pe Adela, care, după absolvire, avea să-i devină soţie, primind, astfel, cetăţenia română. În familia Hayssam a apărut, la scurt timp, primul copil, cei doi având, în prezent, şapte, dintre care doi majori. În anii '90, Hayssam şi-a adus în România şi doi dintre cei cinci fraţi şi s-au apucat de afaceri. Au înfiinţat sute de firme pe care, apoi, le înstrăinau după ce derulau afaceri păguboase pentru stat.

Vila familiei Hayssam are ieşire direct către Lacul Snagov

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Afacerile din imobiliare, industria lemnului, ape minerale, auto şi comerţ au prosperat, iar, în 2005, Omar Hayssam se afla pe locul doi în topul bogătaşilor din România, cu o avere de circa 100 de milioane de euro. Hayssam şi familia trăiau în lux. Dintre multele sale proprietăţi, cea mai extravagantă era cea de pe malul Lacului Snagov. O vilă impunătoare, retrasă, înconjurată de pădure.

Cu o aşa avere şi un aşa statut, era nepotrivit să nu aibă şi o amantă. Hayssam a cunoscut-o pe avocata Violeta Pârvan, pe care a şi angajat-o, mai ales că el începuse să aibă probleme cu justiţia. Din relaţia celor doi a rezultat un copil, o fetiţă care, în prezent, are opt ani şi care se află în custodia mamei.

Violeta Pârvan locuieşte împreună cu fiica sa într-o vilă din Otopeni, bine ascunsă de ochii lumii

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Relaţia lor de iubire a fost brusc curmată, însă, în momentul în care sirianul a fost arestat, la 5 aprilie 2005, după răpirea jurnaliştilor români în Irak. Peste un an, teroristul a fost eliberat din motive medicale, iar, în iunie 2006, Hayssam a fugit din ţară.La două zile după fugă, nu soţia, ci amanta a primit mesaje de la Hayssam.

Aşa că Violeta Pârvan a plecat urgent în Egipt unde s-a întâlnit cu iubitul ei. După cinci zile, ea s-a întors în România, unde şi-a continuat munca la cabinetul ei de executor judecătoresc.

Mai mult, Pârvan şi-a dat în judecată iubitul şi l-a executat silit, spunând că acesta nu şi-a achitat contractul de asistenţă juridică încheiat, în 2005, cu cabinetul său de avocatură, în perioada în care Omar Hayssam se afla în arest şi era anchetat pentru terorism, potrivit evz.ro. În plus, avocata a cerut în instanţă şi a şi obţinut tutela fetiţei pe care o are cu Hayssam. Cele două locuiesc, în prezent, într-o vilă din Otopeni, Violeta Pârvan lucrează în continuare la propriul cabinet de avocatură şi nu mai vrea să audă de Hayssam, iar fetiţa urmează cursurile unei cunoscute şcoli private din Capitală.

Deşi Hayssam a fost adus, de curând, în România şi încarcerat la Penitenciarul Rahova, amanta nu s-a arătat interesată să-l vadă. Adela Hayssam, însă, a depus o cerere pentru a-şi putea vizita soţul. În acelaşi timp, ea l-a dat în judecată pe Hayssam, cerând custodia copiilor. Procesul a fost intentat deoarece Adela îşi doreşte să nu mai fie nevoită să ceară consimţământul tatălui lor în toate chestiunile în care sunt implicaţi copiii. Ea susţine că a reuşit abia în acest an să-şi aducă cei cinci minori în ţară, din Siria. Din 2007 ea nu a mai primit consimţământul lui Omar Hayssam pentru a-şi aduce copiii în România.

2005- Implicat în răpirea jurnaliştilor români în Irak

Omar Hayssam a fost trimis în judecată în 14 octombrie 2005 şi condamnat definitiv, în lipsă, în 20 februarie 2008, la 20 de ani de închisoare. El a fost condamnat pentru implicarea în răpirea jurnaliştilor Marie Jeanne Ion, Sorin Mişcoci şi Ovidiu Ohanesian, în martie 2005, la Bagdad, Irak. La o zi de la răpire, Omar Hayssam a anunţat că ar fi fost sunat de răpitori pentru o cerere de răscumpărare: câte un milion de dolari pentru eliberarea fiecăruia dintre cei trei jurnalişti.

simeon stalpnicul png

Timp de 55 de zile ziariştii au fost ţinuţi ostatici. După zece zile de la răpire, s-a anunţat că Omar Hayssam a fost reţinut pentru infracţiuni privind siguranţa naţională. În 22 mai 2005, ziariştii au fost eliberaţi. Anchetatorii au stabilit că Hayssam este vinovat de constituirea şi finanţarea grupului terorist care i-a răpit în Irak pe jurnalişti.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net