Are 63 de ani dar se simte încă un bărbat bine! Însurat şi tată a două fete, Neculai Onţanu, primarul sectorului 2, nu se fereşte să apară în public tot mai des alături de directoarea sa de comunicare, Mariana Georgescu.


Nici la 1.000 de kilometri distanţă de casă nu se pot ascunde! Un cititor Click! i-a surprins tocmai în Croaţia pe cei doi „colegi de serviciu", Neculai Onţanu şi Mariana Georgescu. Primarul şi subalterna, despre care se zvoneşte că i-ar fi amantă de peste 10 ani, luau masa joi la orele amiezii la o terasă din centrul vechi al oraşului Dubrovnik.

Martorul care a imortalizat scena ne-a povestit că cei doi erau foarte apropiaţi, ca doi porumbei, au stat peste două ore la terasă, timp în care primarul a vorbit foarte mult la telefon.

Onţanu este însurat cu Veronica şi au împreună două fete


Fie probleme stringente ale sectorului nu-i dădeau pace, fie soţia îl controla la intervale scurte de timp. Mariana Georgescu, poreclită în primărie „Scorpiuţa", este mâna dreaptă a primarului Onţanu şi nimic nu se face în instituţie fără ştirea sa.

Surse din cadrul primăriei ne-au şoptit că cei doi au o relaţie mai mult decât profesională de peste 10 ani, care s-a soldat cu beneficii de ambele părţi.Şefa departamentului de comunicare ar fi reuşit cu ajutorul lui Onţanu să obţină o casă şi un loc de muncă în primărie, pentru unul dintre copiii săi. În plus, edilul este naşul de cununie al ambilor copii ai directoarei.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: