Polițiștii din Ilfov l-au luat joi seara de acasă pe omul de afaceri Remus Truică, condamnat la 7 ani de închisoare în "dosarul Ferma Băneasa". Fostul consilier al premierului Adrian Năstase își refăcuze viața după divorțul de Irina Truică și iată că îi mergea mai bine în plan personal decât în afaceri. Cel de-al patrulea moștenitor i s-a născut anul trecut, iar pentru noua familie afaceristul achiziționase o vilă boierească în buricul Capitalei.


În 2019, omul de afaceri Remus Truică şi-a adăugat la avere o perlă de casă, situată în zona de fiţe a Bucureştiului. Vila din Dorobanţi, cu două etaje şi coloane elegante, este evaluată de experţii imobiliari la peste două milioane de euro.

vilka.jpg

Milionarul și-a luat o ”perlă” de casă în zona de fițe a Capitalei, mai precis în Dorobanți

Proprietatea de lux îţi sare în ochi de la o poştă datorită stilului boieresc în care este construită, dar şi a poziţionării sale. Perla imobiliară este situată chiar în Dorobanţi, lângă celebrele cafenele frecventate des de milionarii Capitalei. Conform specialiştilor în domeniu, casa cu două etaje şi mansardă, în stil modern, cu uşi şi stâlpi sculptaţi în lemn masiv, costă în jur de 2 milioane de euro.

remus-truica.jpg

Remus Truică, împreună cu iubita și fiicele din prima căsătorie. Fotografii realizate în mai 2019
foto: Click!

În noua proprietate, Remus Truică şi-a dus iubita, pe Diana, dar şi fiicele gemene pe care le are din căsătoria cu Irina, şi anume Maria Raluca şi Natalia Irina (16 ani). În mai 2019, fotoreporterii Click! au surprins familionul Truică în timp ce se pregătea să iasă la plimbare.

vila-remus-truica_1.jpg

Mai 2019. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe omul de afaceri, alături de iubită şi de fiicele din prima căsătorie, în bijuteria de casă dintr-o zonă de lux a Capitalei
Foto: Click!

După cum se poate observa, gemenele au crescut şi sunt domnişoare în toată regula, iar iubita milionarului, care în 2017 a adus pe lume un băieţel, al treilea moştenitor al lui Truică, iar în 2019, pe cel de-al patrulea, era numai un zâmbet.

2-3-neatza-2.jpg

Iulie 2019. Remus Truică şi soţia sa, Diana Câţu, pe Litoral. Tânăra era însărcinată cu cel de-al patrulea copil
Foto: Mihai Ionescu

7-act-1-3col.jpg

August 2019. Diana Câţu şi-a etalat burtica pe plaja din Mamaia

Condamnări în "dosarul Ferma Băneasa"

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a dat joi verdictul în dosarul retrocedării fermei Băneasa. Astfel, Remus Truică a fost condamnat la 7 ani de închisoare. „Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului Truică Remus prin prezenta decizie în pedeapsa cea mai grea de 6 ani închisoare, pe care o sporeşte cu 1 an închisoare, urmând ca acesta să execute în final pedeapsa de 7 ani închisoare”, se arată în decizia de joi a ICCJ.

Alături de acesta, în dosarul care vizează retrocedarea Pădurii Snagov şi a Fermei Regală Băneasa, au mai fost condamnaţi oamenii de afaceri Benjamin Steinmetz şi Tal Silberstein la câte 5 ani de închisoare, iar prinţul Paul a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare.

snagov.jpg

Vila de la Snagov este un palat în adevăratul sens al cuvântului

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Milionarul Remus Truică, tătic a patra oară! Ce bine arată soţia lui la plajă!

Remus Truică, 7 ani de închisoare în dosarul „Ferma Băneasa”. Ce sentință a primit Paul de România

Prințul Paul, condamnat la închisoare în dosarul „Băneasa”, nu a fost găsit acasă de polițiști. E dat în urmărire internațională

 
 
Loading...
Citeste tot despre: