Fanii muzicii rock au toate motivele să fie fericiţi, căci una dintre cele mai cunoscute formaţii de heavy metal a aterizat în Capitală, urmând să susţină un concert pe Arena Naţională. Membrii formaţiei Metallica au fost surpinşi de fotoreporterii Click! în prejma hotelului la care au fost cazaţi. Îmbrăcaţi în negru, dar cu un zâmbet larg şi prietenos au părăsit hotelul şi s-au urcat în maşinile care îi aşteptau la ieşire.


Trupa americană Metallica concertează pe 14 august pe Arena Naţională din Bucureşti. Zeci de mii de fani sunt aşteptaţi să se bucure de celebrele balade ale rock-erilor şi să ridice mâinile în aer la auzul acordurilor cunoscutului hit "Whiskey in the jar".

Având peste 30 de ani de carieră şi 110.000.000 de discuri vândute în întreaga lume, cei de la Metallica sunt consideraţi una dintre cele mai respectate patru trupe de trash metal, alături de Anthrax, Megadeth şi Slayer.

james-hetfield

james hetfield
James Hetfield va concerta alături de colegii săi pe Arena Naţională miercuri, 14 august
Foto: Mihai Ionescu

 James Hetfield (56) , solistul Metallica, a avut o tinereţe zbuciumată, dar în anul 2001 a decis să renunţe la alcool definitiv, aşadar s-a internat de bunăvoie într-o clinică privată de dezalcoolizare. În anul 1997 s-a căsătorit cu Francesca, alături de care are trei copii care îl însoţesc adesea în concertele pe care le susţine.

Ajuns la 56 de ani, Hetfield încearcă să îmbine viaţa de familie cu cea dedicată scenei.

james-hetfield

james hetfield
Solistul Metallica a purtat un tricou cu emblema formaţiei Motorhead şi a adus un omagiu prietenului său, Lemmy Kilmister
Foto: Mihai Ionescu

Miercuri, 14 august, cei de la Metallica au fost surpinşi de către fotoreporterii Click! ieşind din hotelul la care au fost cazaţi. Îmbrăcaţi în haine lejere şi afişând o atitudine relaxată, au împărţit zâmbete trecătorilor, dar s-au grăbit către maşinile care îi aşteptau. Hetfield a purtat un tricou cu una dintre trupele sale preferate, Motorhead, aducând un omagiu colegului şi prietenului său, Lemmy Kilmister, decedat în anul 2015 în urma unui cancer agresiv la prostată.

Cine sunt cei de la Metallica

Metallica este o formaţie americană de trash şi heavy metal formată în anul 1981 în California, Statele Unite ale Americii. Trupa s-a bucurat relativ repede de succes şi a dat lovitura cu cel de-al treilea album pe care l-au lansat în anul 1986, initulat Master of Puppets. Apogeul faimei a fost atins în anul 1991 odată cu albumul Metallica care a fost vândut în 16 milioane de copii în Statele Unite ale Americii.

metallica-in-tinerete

metallica in tinerete
Aşa arătau băieţii răi de la Metallica în tinereţe
Foto:Arhivă personală

Tensiunile dintre membrii formaţiei au crescut, iar consecinţele relaţiei neprietenoase dintre ei s-au răsfrânt asupra albumului St. Anger, din 2003. Fanii au fost dezamăgiţi, iar băieţii s-au întors  în sala de repetiţii cu dorinţa de a îndrepta lucrurile.

Loading...