EXCLUSIV Și ea este victima criminalului de la Caracal? Ana Maria este dispărută din 2012

Ultima actualizare:

    Ana Maria Chivu a dispărut în 2012 în condiții suspecte
Ana Maria Chivu a dispărut în 2012 în condiții suspecte

Cazul de Caracal îi îngrozește pe anchetatori. Se pare ca monstrul cu chip de om ar mai fi curmat o viață. Este vorba despre Ana Maria Chivu, o fată dispărută în 2012, după ce a făcut autostopul.

Fete tinere și inocente. Asta căuta Gheorghe Dincă (65 de ani), criminalul din Caracal, atunci când ieșea la "vânătoare". Și se pare că Luiza și Alexandra nu sunt sigurele tinere cu acest profil care i-au căzut pradă. 

Surse din anchetă au povestit pentru Click! faptul că o caută acum pe o altă tânără care ar putea fi și ea victimă a lui Gheorghe Dincă. Și ea are părul șaten, lung și drept, la fel ca Alexandra și Luiza. Anchetatorii au indicii că ar fi vorba despre Ana Maria Chivu, din Teleorman, dispărută în 5 mai 2012. La acea dată, fata avea 22 de ani, iar oamenii legii spun ca în ziua fatidică ar fi făcut autostopul. 

"A dispărut în împrejurări suspecte în zona Podului de pe Râul Vedea, Roșiorii de Vede. Acum, s-au luat probe pentru a se determina ADN-ul printre rămășițele găsite în curtea suspectului", ne- au dezvăluit anchetatorii.

Polițiștii au aflat de la rude faptul că Ana Maria era o fată cuminte și extrem de bisericoasă și sunt convinși că cineva a răpit-o. Probele prelevate de la familia dispărutei și de la rămășițele găsite în casa ororilor vor fi comparate, iar rezultatul va apărea zilele următoare. Anchetatorii nu au găsit urme ale ADN-ului Luizei, ceea ce le întărește suspiciunea că există cu siguranță o altă victimă. 

Citește și:

Gheorghe Dincă a ars-o pe Alexandra Măceșanu într-un butoi. Medic legist: „Este o ciudățenie pe care nu mi-o pot explica!”

Bunica Luizei, fata dispărută în Caracal: „Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, nu mai aflam nimic!”

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net