Există un Dumnezeu! Sunny, cobănescul mutilat, a fost adoptat

Ultima actualizare:

    Ciobănescul mioritic  salvat din colţii fiarelor  duce acum un trai de prinţişor
Ciobănescul mioritic salvat din colţii fiarelor duce acum un trai de prinţişor

A fost distrus, acum a înviat. A fost bolnav, acum se zbenguie ca un nou-născut. A fost abandonat, acum are o familie, a stat pe stradă, acum are o casă. Sunny, ciobănescul mioritic mutilat de doi câini de luptă, care acum două luni mânca cu paiul şi nu putea sta în picioare, a fost adoptat de familia Marin din Piteşti.

Pe 15 februarie, un filmuleţ pus pe reţelele de socializare, în care apare un ciobănesc mioritic atacat cu sălbăticie şi sfârtecat de doi câini de luptă din rasa Amstaff, i-a îngrozit pe internauţi, iar sute de oameni au luat imediat atitudine şi au cerut salvarea patrupedului.

Oribila întâmplare a avut loc pe o uliţă a oraşului sucevean Broşteni, iar imaginile au fost filmate de doi martori despre care iniţial s-a crezut că erau proprietarii câinilor de luptă. Cucuruz era unul dintre câinii urbei, bolnav şi părăsit.

Când s-a întâmplat nenorocirea, reprezentanţii asociaţiei “Casa lui Patrocle” au dus câinele la un medic, apoi l-au trimis la Bucureşti. Aici a fost preluat de o altă asociaţie, Kola Kariola, care l-a pus pe picioare pe Cucuruz. O nouă viaţă, un nou nume: Sunny!

Marius Chircă, şeful de la Kola Kariola, îşi aduce aminte cu emoţie cum arăta bietul căţel. ”Urechile, toată zona capului, gâtul, erau tumefiate şi străpunse de colţii atacatorilor. Îi curgea puroi din ochi, din urechi, nas şi gură. Pleoapele erau distruse în proporţie de 99 la sută”. 

Sunny a fost  adoptat de o  familie din Piteşti
Sunny a fost adoptat de o familie din Piteşti

Animalul chinuit a fost operat la pleoape, care au fost cosmetizate timp de peste trei ore şi jumătate. ”Era atât de slăbit încât în timpul intervenţiei a fost resuscitat de două ori, altfel îl pierdeam”, spune Chircă. Cei de la Kola Kariola l-au pus pe picioare şi au reuşit să-i găsească acum şi o familie care să aibă grijă de Sunny. Familia Marin din Piteşti este mare iubitoare de animale şi are o curte unde ciobănescul mioritic se simte deja ca acasă. Lucru important, Sunny nu va fi singur în noua sa casă, va mai avea trei fraţi.


    Sunny a fost  adoptat de o  familie din Piteşti
Sunny a fost adoptat de o familie din Piteşti

Masa zilnică? Mănâncă tot ce îi pofteşte inima şi are deja o preferinţă! Se dă în vânt după căpşuni.

Proprietarul câinilor de luptă, un tânăr de 23 de ani, a fost găsit şi audiat de poliţişti. Acesta nu se afla în localitate la momentul atacului. Potrivit anchetei, animalele se aflau în grija tatălui său, un bărbat în vârstă de 44 de ani. Acesta se face vinovat pentru neasigurarea corespunzătoare a celor doi câini agresivi şi acum este cercetat.

Face închisoare pentru câinii agresivi

Pedeapsă cu executare! Un bărbat de 68 de ani din Ilfov a ajuns la închisoare pentru nerespectarea legii privind regimul de deţinere a câinilor agresivi. Haita de câini a bărbatului a scăpat în stradă şi a atacat un om, provocându-i răni grave. În mai 2014, Mihai Obadă pleacase pe jos de la locuinţa unor rude de pe strada Celofibrei din Bragadiru. Bărbatul a fost atacat de 5 - 7 câini agresivi. Obadă şi-a amintit că primul care a atacat a fost un câine alb. Ancheta a arătat că patrupedul e un Dog Argentinian deţinut, împreună cu ceilalţi câini, de Paul Lazăr, care locuieşte în zonă. Acum, instanţa a hotărât ca proprietarul câinilor să fie condamnat la doi ani şi două luni de închisoare cu executare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net