În zilele de 14 și 15 septembrie sunteți invitați la WishFest, primul festival din România dedicat lampioanelor pe apă. Timp de două zile, tinerii, părinții și copiii se întâlnesc să-și scrie dorințele pe lampioane din hârtie de orez și apoi să le dea voie să plutească pe Lacul Floreasca.


În acest weekend, este organizată o experiență unică în România: un festival al lampioanelor lansate pe apă.

”WishFest este festivalul celor care cred în dorințe, celor care vor să se conecteze cu alți oameni creativi și vor să se bucure de un moment de pace și liniște”, spun organizatorii.

Lampioane cu dorințe vor pluti pe lacul Floreasca

Festivalul WishFest durează două zile, 14 și 15 septembrie, de la ora 10.00, până la ora 22.00. Organizatorii promit o atmosferă de festival  pe Lacul Floreasca. Se vor lansa pe apa lacului lampioane create din hârtie de orez și va fi permis ca acestea să plutească.

”Sărbătorim acest moment cu muzică live, preparate proaspăte pe bază de pește și fructe de mare și un record mondial culinar – cel mai mare tapas de caracatiță din lume. Muzică live, Live Cooking Record Mondial (500 de kilograme de caracatiță) și Plimbări cu Vaporul!”, au anunțat organizatorii.

Intrarea va fi liberă, însă kit-ul cu lampioane se achiziționează din cadrul festivalului. Prețul este 30 RON și include lampion, markere și săculeț.

Citește și:

Record cu sute de baloane la Constanţa

Știați? Românii au peste 60 de recorduri în Cartea Recordurilor

 
 
Loading...