Explicaţiile halucinante ale bărbatului care s-a vaccinat de trei ori: «Mi-a revenit un pic vederea după a treia doză»

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Explicaţii halucinante! Gabriel Grădinaru, bărbatul în vârstă de 49 de ani care s-a vaccinat de trei ori cu serul Pfizer BioNTech, susţine că se simte bine, că vederea i s-a ameliorat şi că nu-l mai doare genunchiul. El s-a prezentat duminică la un centru de vaccinare din Dorohoi (Botoşani) şi a cerut să fie imunizat, fără să anunţe că făcuse deja şi rapelul. Pe numele său a fost deschis un dosar penal.

Stupoare la un centru de vaccinare din nordul ţării! Un bărbat de 49 de ani a susţinut, în faţa personalului medical, ca s-a prezentat pentru prima doză de vaccin, deşi se imunizase cu ambele doze Pfizer-BioNTech. „Te întreabă toate dacă eşti la primul vaccin şi le-am zis că sunt la primul. Deja le aveam făcute, două. Am reuşit să o fac şi pe a treia, nu ştiu cum“, povesteşte bărbatul din Dorohoi.

„Mă simt mult mai bine. M-a ajutat la multe. Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea, pentru că din cauza stresului se adună. Ştiţi cum e? Dacă faci două injecţii într-o parte, te simţi că mergi într-o cârjă. Primele două le-am făcut pe dreapta şi, după aia, a treia am făcut-o pe stânga“, a continuat Gabriel Grădinaru, conform observatornews.ro.  

Imediat după administrarea dozei, persoana imunizată a treia oară a rămas câteva ore sub supravegherea medicului din centrul de vaccinare, după care a fost transferată la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Dorohoi. „Pe tot parcursul zilei n-a prezentat nici un simptom sau o reacţie adversă post-vaccinare. Medicul de la Camera de Primiri Urgenţe i-a recomandat şi un examen psihiatric“, a spus Monica Adăscăliţei, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani.


    Bărbatului din Dorohoi i-a fost recomandat un examen psihiatric Captură observatornews.ro
Bărbatului din Dorohoi i-a fost recomandat un examen psihiatric Captură observatornews.ro

Aceasta a anunţat declanşarea unei anchete administrative. „Fiind foarte aglomerat, probabil nu s-a aşteptat validarea în sistemul informatic şi el a intrat în zona de vaccinare, unde a primit serul. După ce i-a fost injectată doza, a declarat că a avut rapelul la vaccinul Pfizer în urmă cu o săptămână şi că a primit a treia doză. Între timp, în sistemul informatic au apărut datele şi, într-adevăr, fusese vaccinat în urmă cu o săptămână. DSP a demarat o anchetă”, a menţionat Adăscăliţei.

„Mai mult, acea persoană ar fi vrut să primească şi cea de-a patra doză”, a dezvăluit medicul militar Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare. 

Gabriel Grădinaru va fi anchetat penal pentru fals în declaraţii, după ce s-a vaccinat anti-COVID-19 cu a treia doză Pfizer-BioNTech. Anunţul a fost făcut de agentul principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net