Tragedie în seara de Crăciun! 14 apartamente dintr-un bloc din Călăraşi au fost distruse de o explozie, iar şase persoane au fost transportate la spital, în urma deflagraţiei.


O femeie a murit şi alte cinci au fost rănite, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector de poliţie Ramona Tudor. Tot blocul a fost evacuat.

În funcţie de gravitate rănilor, specialiştii vor decide dacă este cazul ca răniţii să fie transportaţi la Bucureşti. La faţa locului era aşteptat şi un procuror pentru a coordona ancheta.

Blocul A38, de pe strada Bucureşti din Călăraşi, care a sărit în aer, se află în apropierea Tribunalului şi sediul SRI. În urma exploziei, a fost avariată şi o cafenea aflată la parterul blocului. În acelaşi imobil, funcţionează şi cabinetul de avocatură al fostului ministru de interne al României şi ex-preşedinte al Senatului, Doru Ioan Tărăcilă. În momentul deflagraţiei, spun martorii oculari, bucăţi de tencuială au fost proiectate la zeci de metri distanţă.

Călărăşenii, aflaţi în zona Parcului Central în momentul deflagraţiei, au spus că s-a auzit o bubuitură puternică.

"Eram în zonă şi dintr-o dată s-a auzit un zgomot puternic. Ne-am gândit că s-a întâmplat ceva rău. Doamne fereşte de aşa ceva!", a precizat Andrei Ivan.

 
 
Loading...