Explozie la o fabrică de pâine din Braşov în timpul unui meci de fotbal

Ultima actualizare:

    Explozia a avut loc la finalul meciului de fotbal FC Braşov - Râmnicu Vâlceafoto: captură Digi Sport
Explozia a avut loc la finalul meciului de fotbal FC Braşov - Râmnicu Vâlceafoto: captură Digi Sport

O explozie, urmată de un incendiu, a avut loc în această seară în Braşov, în spatele stadionului Tineretului. Explozia s-a văzut în direct la DigiSport, în finalul meciului de fotbal FC Braşov - Râmnicu Vâlcea, din liga a doua.

UPDATE 22.50 Victima căzută în buncăr a fost transportată la spital, plină de sânge și intubată. Bărbatul are aproximativ 50 de ani și a suferit arsuri pe 50-60% din suprafața corpului. Salvatorul victimei este rănit grav la mână, are 36 de ani și se află, de asemenea în stare gravă, suferind răni din cauza procedurilor de salvare.

Victima căzută în bunkăr a fost scoasă și transportată la spital
Victima căzută în bunkăr a fost scoasă și transportată la spital

Bărbatul a suferit arsuri pe 50 - 60 % din suprafața corpului
Bărbatul a suferit arsuri pe 50 - 60 % din suprafața corpului

Salvatorul victimei a fost și el grav rănit în urma intervenției
Salvatorul victimei a fost și el grav rănit în urma intervenției

Acesta a fost, de asemenea, transportat la spital
Acesta a fost, de asemenea, transportat la spital

UPDATE 22.20 Angajatul fabricii din Braşov unde a avut loc explozia a fost scos şi transportat la spital. Este conştient şi urmează să ajungă pe mâna medicilor. Acesta a căzut de la etajul patru al clădirii, notează Digi 24.

UPDATE 21.48 ''Incendiul a fost stins. Din cele 11 persoane care se aflau în fabrică în momentul incendiului, 5 au reuşit să iasă la timp, nevătămate, iar alte 5 persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov. Nu au răni grave. O altă persoană se află încă în buncărul fabricii'', a precizat Stelian Rechiţean, şef ISU Braşov, pentru Digi 24.

Acesta a mai precizat că doi dintre cei cinci răniţi sunt în stare mai gravă, fiind duşi la Secţia de Terapie Intensivă a spitalului, adăugând însă că toţi sunt conştienţi.

UPDATE 21.31 Echipele care intervin la locul exploziei, de la fabrica de pâine Vel Pitar, din Braşov, încearcă să scoată o persoană căzută printr-un horn de făină, de la etajul al cincilea al clădirii la baza acesteia, scrie Mediafax. Potrivit ultimelor informaţii, ar fi în viaţă.

UPDATE 21.15 Arafat şi Bănicioiu merg la fabrica din Braşov unde a avut loc explozia soldată cu cinci răniţi.

UPDATE 21.05  Pompierii intervin cu nouă autospeciale pentru stingerea incendiului. Un rănit, în stare gravă, anunţă Mediafax.

UPDATE 20.55 Eventuale victime, căutate printre dărâmături de mai multe echipe de intervenţie, în urma exploziei.

UPDATE 20.38  Raed Arafat, pentru ştirile PRO TV: "5 răniţi sunt în spital. Patru au arsuri de 10%, unul are arsuri de 40%. Există suspiciunea că sunt persoane aflate sub dărâmăturile de la etajul 1. Au fost pregătite 3 elicoptere, care vor fi folosite dacă va fi nevoie".

UPDATE 20.25 Un corp de clădire încă arde, şapte echipaje de intervenţie, 12 ambulanţe şi SMURD sunt la faţa locului. Primele cinci victime aufost scoase din clădire şi sunt duse la spital. Mai mult de atât, o bucată de clădire s-a prăbuşit, iar 10 oameni sunt prinşi sub dărâmături, mai informează Digi 24.

UPDATE 20.12  Raed Arafat a decretat cod roşu. Conform celor ajunşi la faţa locului, se pare că în jur de 10 oameni sunt prinşi înăuntru. Flăcările au cuprins etajul al doilea al fabricii. Explozia a fost foarte puternică și a aruncat cărămizi și materiale în stradă. 

La doar câteva zile după tragedia din club Colectiv, o nouă explozie a avut loc în România, de această dată în Braşov, în spatele stadionului Tineretului. Explozia s-a produs chiar în minutul 90 al meciului FC Braşov - Râmnicu Vâlcea, din liga a doua, şi a putut fi văzută în direct de cei care urmăreau meciul la DigiSport, informează postul de ştiri Digi 24.

Mai multe echipaje de pompieri şi SMURD s-au îndreaptat spre locul exploziei produse la Fabrica de pâine Vel Pitar, situată în apropierea stadionului Tineretului.

Conform Digi 24, cel puţin 3 persoane sunt rănite.

Ştire în curs de actualizare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net