Fă Crăciunul acum, că s-ar putea să nu-l mai apuci!

Ultima actualizare:

    Cel mai plauzibil  scenariu este ca  Terra să fie lovită  de un asteroid
Cel mai plauzibil scenariu este ca Terra să fie lovită de un asteroid

Mayaşii au prezis acum câteva mii de ani că peste 9 zile, pe 21 decembrie, lumea se va sfârşi. Conform acestor previziuni, peste doar 9 zile, Pământul va fi asaltat de o serie de dezastre naturale care vor duce la sfârşitul umanităţii. Iată ce sfaturi ne dă ziarul german "Bild".

Crăciunul, Revelionul şi Paştele într-o săptămână

Şi ce dacă anul ăsta nu mai apuci 25 decembrie? Poţi să sărbătoreşti totul săptămâna asta. Poţi să adaugi chiar şi alte evenimente ca ziua ta de naştere sau de nume şi să-ţi faci, bineînţeles, zeci de cadouri.

Spune-i şefului ce gândeşti!

Spune-i şefului tău exact ceea ce crezi despre el! Ce mai contează dacă te va sancţiona sau dacă te va concedia? Oricum nici el nu o să mai fie în viaţă pe 22 decembrie.

Încalcă regulile!

Acum e momentul să-ţi satisfaci micile plăceri ale vieţii! Poţi să mănânci o ciocolată, să bei un pahar de vin bun sau să fumezi un trabuc, chiar dacă în mod normal nu faci asta. Dacă ţii post încalcă un pic regulile pentru că ai putea să aştepţi o veşnicie sfârşitul lui.

Goleşte-ţi conturile!

Nu o să mai ai ce să faci oricum cu banii din bancă! Acum e momentul să-ţi cheltuieşti toţi banii şi să-ţi cumperi toate lucrurile pe care până acum nu ţi le-ai permis. Nu o să te bucuri de ele prea mult timp.

Asigurarea de sănătate

În două săptămâni lumea nu va mai exista, aşa că nu va mai fi nimeni care să profite de pe urma ei, şi chiar dacă rudele tale supravieţuiesc, băncile cu siguranţă nu vor mai fi.

Nu cumpăra cadouri de Crăciun!

Îţi vei cheltui aiurea banii cumpărând cadouri pentru cei dragi. Nimeni nu va mai fii aici pe 25 decembrie să profite şi să se bucure de ele.

Dă o petrecere apocaliptică!

De ce să nu te prindă sfârşitul lumii înconjurat de prieteni, mâncare şi muzică bună? Organizează o petrecere de zile mari, la care toată lumea să se simtă fabulos, sigur nu vei regreta!

Sex în trei

Un studiu realizat în Germania a arătat că 27% dintre femei şi 35 % dintre bărbaţi ar face, înainte ca lumea să se sfârşească, sex în trei. Doamnele şi domnii vor să plece din această lume cu gândul împăcat că au făcut-o şi pe asta!

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net