A făcut prăpăd la frontieră

Ultima actualizare:

    Toneta poliţiştilor  a fost făcută praf.  Din fericire, în  momentul impactului  nimeni nu se afla în ea
Toneta poliţiştilor a fost făcută praf. Din fericire, în momentul impactului nimeni nu se afla în ea

A spulberat totul în cale şi doar o minune a făcut ca nimeni să nu-şi piardă viaţa. Trei poliţişti de la Vama Nădlac au fost la un pas să sfârşească sub un maldăr de dărâmături, după ce un şofer a intrat cu maşina în toneta în care aceştia îşi desfăşurau activitatea.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, la ora patru şi jumătate. Şoferul vinovat se deplasa spre Ungaria, când, înainte să iasă din România, chiar în zona noului punct de trecere a frontierei de pe Autostrada A1, ar fi adormit la volan. Bolidul de lux a lovit mai întâi un gard din sârma, apoi a pus la pământ câteva indicatoare rutiere şi câţiva mini-stâlpi protectori şi s-a oprit într-una din tonetele de control a poliţiştilor de frontieră români. 

Şoferul a reuşit să iasă  din bolidul grav avariat  doar cu câteva zgârieturi
Şoferul a reuşit să iasă din bolidul grav avariat doar cu câteva zgârieturi

Din fericire, unul dintre ei ieşise afară cu doar câteva secunde înainte de impact, iar ceilalţi doi colegi controlau documentele maşinilor de pe pista din vecinătate. Ei au fost loviţi uşor de bucăţile tonetei şi de piesele autoturismului care s-au dezintegrat.

Şoferul nu-şi aduce aminte ce s-a întâmplat

Punctul de Trecere a  Frontierei Ndlac II  a fost inaugurat în iulie 2015
Punctul de Trecere a Frontierei Ndlac II a fost inaugurat în iulie 2015

Totodată, toneta maghiarilor a fost şi ea distrusă, iar un autoturism aflat pe pista de control a fost avariat. Din bolidul făcut ţăndări, şoferul, care este din Galaţi, a reuşit să scape doar cu câteva zgârieturi. Şocat de cele întâmplate, acesta a declarat că nu-şi aduce aminte cum a ajuns cu maşina acolo. „Nu ştiu! Sincer vă spun! Nu am văzut niciun indicator de semnalizare precum că e vamă şi sincer, acum nu ştiu mai nimic, m-a trezit în gard, până aici nu am mai putut să mai opresc”, a spus gălăţeanul, potrivit aradon.ro. După ce şi-au văzut toneta făcută praf, poliţiştii au fost nevoiţi să lucreze sub cerul liber, protejaţi doar de umbrele.

Coadă de mașini de 5 km la ieșirea din țară de la Giurgiu


    Punctul de Trecere a  Frontierei Ndlac II  a fost inaugurat în iulie 2015
Punctul de Trecere a Frontierei Ndlac II a fost inaugurat în iulie 2015

Dezastru la frontiera cu Bulgaria, de la Giurgiu! Cozile de tiruri la ieșirea din țară se întindeau, duminică, pe aproximativ cinci kilometri, purtătorului  de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Șuță. Și asta, deoarece se circulă pe o singură bandă din cauza lucrărilor de reabilitare la partea română a „Podului Prieteniei”.

„Prioritatea la trecerea frontierei o au autoturismele și microbuzele cu turiști și tirurile care transportă marfă perisabilă, dar se acordă atenție și celorlalți participanți la trafic, pentru că toți șoferii trebuie să se încadreze într-un anumit timp de deplasare și nu își permit întârzieri”, a declarat, pentru Agerpres, Cristian Șuță, care a atras atenția că un autoturism care iese din țară poate aștepta și o oră trecerea frontierei.

Lucrările de reabilitare la „Podul Prieteniei” au început în luna aprilie și sunt programate a se finaliza la sfârșitul acestui an. Este însă posibil ca aceste lucrări să se deruleze până în primăvara anului viitor, în funcție de condițiile meteorologice.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net