A făcut puşcărie pentru că şi-a violat mama, apoi a ieşit din închisoare şi şi-a violat sora

Ultima actualizare:

    Tânărul este acuzat de viol şi incest şi a fost arestat pentru 29 de zile
Tânărul este acuzat de viol şi incest şi a fost arestat pentru 29 de zile

Un tânăr de 29 de ani din Comuna Giurgiţa, judeţul Dolj, şi-a violat aseară sora în vârstă de 23 de ani. Bărbatul tocmai ieşise din închisoara, unde ispăşise o pedeapsă pentru că îşi violase mama.

Ion Diaconu, în vârstă de  29 de ani din comuna Giurgiţa, judeţul Dolj, şi-a violat sora în vârstă de 23 de ani. Bărbatul tocmai ieşise din închisoare, unde ispăşise o pedeapsă de şapte ani pentru că îşi violase mama.

Doina Booveanu, sora bărbatului a povestit cu lacrimi în ochii prin ce clipe de coşmar a trecut.

„A intrat peste mine în cameră şi m-a ameninţat cu un cuţit. Mi-a spus că dacă o să strig după ajutor o să mă omoare. M-a violat cu bestialitate. Nu a ţinut cont că în aceaşi cameră cu noi mai era şi copilul meu în vârstă de cinci ani. Pentru mine el nu mai înseamnă nimic şi sper să primească închisoare pe viaţă“, a spus tânăra.

Ion Diaconu şi-a violat în urmă cu şapte ani şi mama. Bărbatul ieşise din puşcărie în urmă cu 10 zile.

„M-a pus să mă dezbrac şi m-a violat. Este un monstru cu chip de om. Nu este băiatul meu domnişoară. După ce m-a supus pe mine la perversiuni sexuale acum a făcut acelaşi lucru şi cu sora lui. Este o persoană agresivă şi tot timpul mi-a fost frică de el“, a spus Doina Booveanu.

Tânărul a fost arestat şi este acuzat de săvârșirea infracţiunii de incest şi viol. În momentul în care a fost dus la audieri bărbatul a devenit violent şi a sărit la bătaie.

Oamenii din comuna Giurgiţa din judeţul Dolj susţin că violatorul era mai tot timpul pus pe ceartă.

„Nu suporta ca nimeni să se uite măcar la el. Dacă i se părea lui că ai ceva cu el te lovea fără milă. Şi-a violat şi mama, iar acum  şi sora. Nu este sănătos la cap , iar astfel de persoane nu au ce căuta la noi aici în zonă.Cum să poţi tu să o supui la perversiuni sexuale pe ce-a care ţi-a dat viaţă şi pe sora ta mai mică“, a spus Maria Livezeanu.  

În urmă cu 7 ani, tânărul din Giurgiţa şi-a violat mama şi a fost trimis la puşcărie. După ce a ispăşit pedeapsa a fost eliberat, în urmă cu zece zile, iar aseară bărbatul şi-a violat sora. El a fost reţinut pentru incest.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net