Familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a cerut redeschiderea dosarului în care este anchetat soțul artistei

Ultima actualizare:

    Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei FOTO Facebook/ Maria Macsim Nicioară
Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei FOTO Facebook/ Maria Macsim Nicioară

Rudele mezzosopranei Maria Macsim Nicoară cer anchetatorilor să redeschidă dosarul morții artistei, considerând că ar exista indicii care arată că nu ar fi fost vorba despre un simplu accident casnic. Soțul ei a fost trimis în judecată, acum ceva vreme, pentru lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Procurorii analizează cererea familiei de redeschidere a dosarului, potrivit BZI.ro.

Sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a amotivat solicitarea de redeschidere a dosarului pentru care s-a decis clasarea cauzei ce-l privește pe Codrin Nicoară, susținând cp nu s-a realizat o cercetare completă și concretă, procurorul de caz limitându-se să ”accepte” fără rezerve versiunea avansată chiar de principalul suspect din cauză.

„Cel mai grav, procurorul nu a administrat probele esențiale, singurele care puteau elucida cazul, lăsând, practic, o anchetă nefinalizată, pe care tot acesta, contrar oricărei rigori, o interpretează în favoarea inculpatului, în sensul că «nu sunt probe» care să dovedească vinovăția acestuia”, a subliniat Elena H., sora mezzosopanei Maria Macsim Nicoară.

Sunt cerute noi expertize

Sora artistei a adăugat că urmele și probele existente infirmă versiunea căderii pe scări. Ea a punctat că este, practic, imposibil ca victima să fi căzut de la etaj, direct la parter, pe scara în formă de spirală. De asemenea, de pe corpul victimei lipseau leziunile specifice, în cazul unei căderi pe scări, respectiv cele de pe genunchi, coate, frunte, nas. Mai mult, urmele de vomă existente pe perete arată că victima ar fi fost în picioare în acel moment, nicidecum căzută la podea.

În urmă cu câteva săptămâni, pianistul Codrin Constantin Nicoară a fost trimis în judecată sub acuzația de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

La finele lunii decembrie 2020, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a murit, după mai multe luni  de chin. La începutul lunii mai 2020, ea a fost dusă la spital, în comă. Se pare ca ar fi căzut de pe scara interioară a locuinței în care se aflau. Soțul ei și mama acestuia au suant la 112 abia dimineața, după mai multe ore în care artista a zăcut în agonie.

În octombrie 2020, rudele Mariei Macsim Nicoară l-au dat în judecată pe soțul acesteia pentru a obține custodia și au cerut ordin de protecție, însă instanța a respins această din urmă solicitare.

Citește și:Misterul continuă în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: Profilerul Mihaela Brooks spune că artista ar fi fost omorâtă

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net