Familia tânărului care şi-a infectat iubitele cu HIV, obligată să părăsească oraşul

Ultima actualizare:

    După moartea lui Daniel Secu, poliţia a deschis dosar penal Foto: Sofia Prejbeanu
După moartea lui Daniel Secu, poliţia a deschis dosar penal Foto: Sofia Prejbeanu

Familia tânărului din oraşul Segarcea, care şi-a infectat intenţionat iubitele cu virusul HIV, este forţată să plece din oraş.

Daniel Secu a întreţinut relaţii sexuale neprotejate cu iubitele lui şi le-a infectat întenţionat cu virsul HIV. Procurorii de pe lângă Tribunalul Dolj au deschis o anchetă în acest caz. 

Familia băiatului de 25 de ani este acum nevoită să părărească oraşul. Mii de localnici sunt revoltaţi, iar tatăl unuia dintre prietenii lui Daniel a povestit, conform adevarul.ro, că oamenii vor să meagră peste familia tânărului. 

„Oamenii sunt hotarâţi să meargă peste familia lui Daniel. Ce a făcut acest tânar este fără cuvinte. Şi-a infectat fostele iubite intenţionat cu virusul HIV. Sute de oameni din Segarcea au transmis deja familiei că trebuie să părăsească localitatea”, a povestit tatăl unuia dintre prietenii lui Daniel Secu.

Procurorii au declarat că cel mai probabil cazul va fi clasat, iar rudele vor fi exonerate de fapte. În faţa anchetatorilor, fostele iubite ale lui Daniel Secu au povestit că au aflat de la prietenii acestuia că a fost infectat la vârsta de 3 ani cu virusul HIV, însă tânărul nu le-a recunoscut niciodată faptul că este bolnav.

Nu mai puţin de 40 de persoane sunt suspecte că au fost infectate cu virusul HIV. Două foste iubite sunt internate în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase, iar medicii au confirmat în urma analizelor că au aceeaşi boală ca şi Daniel Secu. Rudele băiatului au povestit că fetele care au avut relaţii cu Daniel au ştiut tot timpul că a contactat virusul HIV de mic copil. La audieri mama lui Daniel a spus că l-a pregătit de mic pentru a înfrunta absolute orice obstacol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net